Бишият нападател на Ювентус Валери Божинов беше потърсен от посветеното

...
Бишият нападател на Ювентус Валери Божинов беше потърсен от посветеното
Коментари Харесай

Валери Божинов приветства трансфера на Роналдо в Ювентус

Бишият нападател на Ювентус Валери Божинов беше потърсен от отдаденото на " бианконерите " онлайн издание ТутоЮве за коментар на звездния трансфер на Кристиано Роналдо в Торино, оповестява " Спортал ".

Божинов приказва и за Мондиал 2018, като дава забавна позиция от Хърватия, където играе за локалния Риека. Българинът изрича и мнението си за селекционера на Франция Дидие Дешан, който му беше треньор в Ювентус по време на престоя му.

" Роналдо има душeвността да бъде състезател на Ювентус. Той идва в тим, в който усърдната работа е в сърцето на триумфите и те се преследват непременно. Нормално е почитателите да са полудели по него, те са гладни за такава огромна звезда. За мен Кристиано е №1 в света, постоянно съм го предпочитал пред Лионел Меси. Познавам го добре, тъй като съм играл против него, когато бях в Манчестър Сити. 

Той ще стане с лекост голмайстор в Италия, ще вкара най-малко 30-40 гола. Щом Мауро Икарди може да вкара 29 за Интер, то какво остана за Роналдо с Юве. Радвам се доста за Дидие Дешан, който ми беше треньор преди време в Ювентус. 

Тогава той беше още доста млад, само че носеше манталитета на победител, насъбран поради триумфите с фланелката на Ювентус и Франция. За народа на Хърватия през днешния ден е празничен ден, атмосферата е неповторима. Аз подкрепях Хърватия поради нашия капитан Филип Брадарич, а и тъй като играя в Риека ", споделя Божинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР