Бирмингамският Астън Вила посреща Челси в пореден мач от кръга

...
Бирмингамският Астън Вила посреща Челси в пореден мач от кръга
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Астън Вила 0:1 Челси, кошмарна грешка на Мингс

Бирмингамският Астън Вила посреща Челси в следващ мач от кръга на британската Висша лига и играят. Мейсън Маунт откри резултата в шестата минута. „ Виланите “ се оправят надалеч от нужното равнище, което се чака от тях до този миг през сезона и този мач може да се яви финален за мениджъра на отбора – Стивън Джерард, отпред на тима.

Мачът стартира добре за домакините, откакто Мингс смъкна топката с глава към Дани Ингс. Той комбинира с Дъглас Луис, който стреля от воле, само че ударът на бразилеца беше избавен от Кепа. В шестата минута Тайрън Мингс направи кошмарна неточност за защитник и Челси поведе в резултата. Гостите разиграха отляво, откакто Чилуел напердна. Топката обаче се озова във въздуха, като Мингс отигра с глава, с цел да не може Обамеянг да нападна кълбото, само че прати топката в краката на Мейсън Маунт, с цел да може британецът да матира Мартинес за 1:0.

Астън Вила опита да отвърне на Челси и в 15-ата минута беше покрай това да изравни резултата. Домакините разиграха вляво и центрираха топката пред Кепа за Леон Бейли. Топката мина над Кукурея и някогашният състезател на Байер Леверкузен я нападна с глава, само че тя " кацна " на напречната греда на лондончани, след което излезе навън.

Рефер: Робърт Джоунс

Стадион: " Вила Парк " (Бирмингам)

LIVE /  •  • 

0:1 Маунт (6)

Стартовите сформира:

Астън Вила: Мартинес – Кеш, Конса, Мингс, Луиз – МакГин, Ингс, Уоткинс, Йънг, Бейли, Рамзи

This is your Aston Villa team to face Chelsea.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР