Бирената компания ще пести разходи с гъвкава инфраструктура150 терабайта данни

...
Бирената компания ще пести разходи с гъвкава инфраструктура150 терабайта данни
Коментари Харесай

Carlsberg мигрира ИТ системите си в облака Azure

Бирената компания ще пести разноски с гъвкава инфраструктура

150 терабайта данни на 600 сървъра и 200 приложения на Carlsberg бяха пренесени в облака (източник: CC0 Public Domain)

ИТ систем ите на датската бирена компания Carlsberg мигрираха в обществен облак Mcrosoft Azure . Проектът е осъществен от доставчика на услуги за управническо консултиране, осведомителни технологии и аутсорсинг Accenture .

В рамките на няколко месеца Accenture, взаимно с фирмите Avanade, Microsoft и SAP, осъществя огромна миграция на базовата ИТ инфраструктура и сериозно значими за бизнеса на Carlsberg приложения в облака Azure.
още по тематиката
Пренесени са 150 терабайта данни на 600 сървъра и 200 приложения, включително целия пакет приложения на SAP, обслужващи работата на над 10 хиляди чиновници. Стойността на плана не се оповестява.

В резултата на прехода към облака, Carlsberg е подобрила стабилността в работата на ИТ системите и е получила по-гъвкава и дружелюбна ИТ инфраструктура, която дава опция за мащабиране на ресурсите толкоз бързо, колкото постанова обстановката за понижаване на оперативните разноски.

Платформата Azure оказва помощ на Carlsberg и нейните сътрудници да ускорят внедряването на нововъведения с потребление на изкуствен интелект, аналитични платформи и идея DevOps.

Наскоро бирената компания внедри чатбот Carrie, който непрекъснато съветва чиновниците по въпроси, свързани с разпоредбите на системата за сигурност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР