Бирата е едно от най-големите доказателства, че Бог ни обича

...
Бирата е едно от най-големите доказателства, че Бог ни обича
Коментари Харесай

Най-забавните имена на бира

„ Бирата е едно от най-големите доказателства, че Бог ни обича и желае да бъдем щастливи “, споделил Бенджамин Франклин. Вероятно с тези негови думи са съгласни всички фенове на най-старата и най-консумираната алкохолна напитка в света. Днес разнообразието на пиво по света е огромно, а производителите кръщават с разнообразни имана обичаната си напитка. В канала във vbox7 може да видите най-смешните имана на бира:

Тъмна бира “Олигавеният Лос ” (Moose Drool Brown Ale)

Бира с такова име се създава от пивоварната Big Sky Brewing’s, намираща се в щат Монтана, Съединени американски щати. Според един от създателите на пивоварната концепцията пристигнала от една рисунка на лос, къпещ се в езеро. На всички им станало занимателно да го назовават “Олигавеният Лос ” и това се трансформирало и в име на бирата.
 бира iStock/Getty Images
Бира “Приповдигащ килта си ” (Kilt Lifter)

Какво друго може да си показа човек, с изключение на подпийнал шотландец, който шегувайки се, приповдига килта си (национална шотландска пола)? А това, че шотландците не носят никакво долни дрехи под килта, прави много необичайно посланието, което носи това име.

Бира “Старо машинно масло ” (Old Engine Oil)

Единия от притежателите на пивоварната Harviestoun, Крис Миллер, споделя: “Имахме един чиновник, който преди този момент е работил на монтьор в цех на Форд. Първото нещо, което сподели като видя бирата, е че това е машинно масло. Според него името е много завладяващо за клиентите.-->
 бира iStock/Getty Images

Бира “Флуидите на Друида ” (Druid Fluid)

Флуидите на Друида ” се създава от компанията Ages Brewing в Сиракуза, Съединени американски щати. Но и производителите не знаят, за какво са кръстили пивото си по този метод. Тя е станала известна по света по света с помощта на комбинацията от 6 типа малц.

Бира “Старият Пръдльо ” (Old Jock)

Бирата е дело на пивоварната Broughton Ales. Своя избор за марката те са коментирали по следния метод: “От епохи бойците от Лоуландския и Хайландския паркове са наричали себе си “Jokes ”. През тези времена, думата е означавала принадлежност към мощните воини, чиято смелост е била известна по целия свят. Днес обаче думата е придобила напълно друго значение, само че пък се получи много автентично име. ”

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР