Бирата е доказателство, че Бог ни обича и иска да

...
Бирата е доказателство, че Бог ни обича и иска да
Коментари Харесай

Бог ни обича. Дал ни е бирата

" Бирата е доказателство, че Бог ни обича и желае да бъдем щастливи ”, е споделил американският държавник Бенджамин Франклин. Макар и пивото дълго време да не е било женско пиво, то последователно превзема и по-нежните усети – изключително с идването на мода на плодовите бири с усет на портокал, грозде, лимон, грейпфрут. Те в действителност се вършат по същата технология, както и обичайна бира, само че 60% от питието е естествен сок, а единствено 40 на 100 е бира. Алкохолът е едвам 2%. 

Първо - бирата е потребна! Богата е на витамини от група В и на минерали като магнезий, селен, калий, фосфор. Тя понижава риска от остеопороза, болести на сърцето и понижава риска от камъни в бъбреците. И нещо любопитно – съгласно учени от Харвард дамите, които пият бира, имат по-малко бръчки. И въпреки всичко, да уточним - употребява се с мярка!

Не изхвърляй остарялата бира – разкраси се с нея!

Бирата подхранва косата и й придава искра. Ключът се крие в хмела, който е потребен за структурата на косъма. Концентрацията му в напитката обаче е прекомерно висока и затова е целесъобразно за косата да се употребява изветряла бира. Още по-добре – другата е за пиянство, нали? ;) 

Лесно приложение: Нанеси непосредствено върху корените с пръсти или с памук, по опция – отмерено. Изчакай 15 минути  и по-късно измий косата си, защото бирата я прави доста твърда. И готово! 

По-добра от мъжете, тъй като...

Макар и мъжете да си популяризират много лафове за какво бирата е по-добра от дамите - от сорта на „ не приказва, няма главоболие и не ви отхвърля ”, то ние намерихме и много аргументи бирата да е по-добра от мъжете. Например: тъй като бирата стои там, където я оставите, не ревнува, в случай че си вземете друга бира, няма майка, в никакъв случай няма да ви съпоставя с някогашните си гаджета и бутилката й постоянно е твърда. Толкоз! С най-хубави усеща, несъмнено, тъй като това, което може да сплоти една мъжко-женска компания... също може да е бирата.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР