Биполярна ли е Мара Отварачката - това вече масово се

...
Биполярна ли е Мара Отварачката - това вече масово се
Коментари Харесай

Биполярна ли е?! Мара Отварачката преди минути: Миро може да идва в "Капките", но не сме заедно!

Биполярна ли е Мара Отварачката - това към този момент всеобщо се чудят в обществената мрежа и задават пряк въпрос. Причината, несъмнено, е в извънредно несъответстващото държание на Мария, която не помни или се прави, че не помни какво е говорила през вчерашния ден...

Сагата й с Мирослав Соколов към този момент не е латино сериал, а чиста диария, от която на хората им се повръща. Двамата се " развеждаха " най-малко 10 пъти, след това отново се събираха, обичаха се и се мразеха, целуваха се и се биеха... И всичко това се разиграваше пред очите на дъщерята на Мария - Марая, която в този момент е в най-трудната тийнейджърска възраст.

Тъкмо Мария съобщи при започване на " Капките ", че край - подала молба за бракоразвод и с Миро Дзвера се разделят... и след няколко дни той цъфна в публиката на шоуто, а Мара изчурулика какъв брой доста я обича и се грижи за нея и за щерка й.

Днес обаче, безусловно преди часове, певачката даде изявление пред столичен вестник, с което " изгърмя бушоните ". Видите ли, не била с Мирослав и движела развода.

" Миро може да идва на " Капките ", само че не сме дружно! Развеждам се с него и му поисквам всичко най-хубаво. Връщане обратно обаче няма ", рече Марчето, а потребителите започнаха искрено да " дават заето ".

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Мара Отварачката Миро Дзвера Капките Мирослав Соколов Марая Марчето развод
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР