BioWare обяви, че Гари Маккей остава за постоянно генерален мениджър

...
BioWare обяви, че Гари Маккей остава за постоянно генерален мениджър
Коментари Харесай

BioWare имат нов генерален мениджър

BioWare разгласи, че Гари Маккей остава за непрекъснато общоприет управител на компанията. Досега, Маккей изпълняваше функционалностите на краткотрайно назначен на поста след. Той напусна BioWare с изпълнителния шеф на Dragon Age Марк Дара през предходната година. Маккей се причисли към компанията през януари 2020 в качеството си на началник на създаването.

„Ние сме извънредно фокусирани над публикуването на вида игри, посредством които BioWare си е построил репутацията през годините. Конзолни, PC и онлайн ролеви игри от най-високо качество с богати истории, незабравими герои и големи светове. Ние продължаваме работата си по идващите Dragon Age и Mass Effect и това се явява основна година за нас с десетата годишнина на Star Wars: The Old Republic, за която следва още доста“, споделя Маккей в известието за назначението си. Той стартира кариерата си през към този момент далечната 1998 година в Electronic Arts, където прекарва седем години, с цел да оглави процеса по разработка на FIFA. Впоследствие, той е в управлението на набор от гейм компании, сред които Roadhouse Interactive, Navigator Games, GREE International, Propaganda Games, взе участие в основаването на Cage of Monkeys Games.

BioWare продължава да се бори със актуалните действителности на гейминг сцената. Именно голямата упоритост да следва модерните трендове в лицето на Anthem се оказва един от огромните провали на компанията през тази година, откакто в края на февруари, те, че приключват развиването на плана. Студиото аргументира своето решение с потребността да се концентрира над своите последващи гейм светове, които построяват: тези на новия Dragon Age и идващия Mass Effect. Не всичко обаче за студиото беше с негативен знак. BioWare разгласиха сборния пакет с усъвършенствани версии на игрите Mass Efect с Mass Effect: Legendary Edition – концепция, която се одобри доста позитивно, както от феновете, по този начин и от геймъри, които не познава света на известната поредност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР