Биоритмите на всички живи същества са съобразени с фазите на

...
Биоритмите на всички живи същества са съобразени с фазите на
Коментари Харесай

Кога да правите секс според фазите на Луната?

Биоритмите на всички живи същества са съобразени с етапите на Луната. Изключение не прави и индивидът. Луната въздейства на нашето държание и страсти, макар че не всеки път си даваме сметка за това, написа "Дарик ". Тя въздейства и на либидото ни. Луната има 4 етапи и всяка от тях се отразява друго на мъжете и дамите, когато се отнася до секса. Ето по какъв начин:
1. Новолуние
Новолунието е най-хубавото време, в което можете да пробвате нещо ново в половия си живот - играчки, преживявания, места. Ако нямате сътрудник, това е най-хубавото време от месеца за импровизиран секс.
2. Първата четвърт
Ако имате проблеми във връзката, това е времето, в което най-лесно ще ги разрешите. Попитайте колегата си какво го прави благополучен и пробвайте да извършите нещо от това, което ви е подсказал.
3. Пълнолуние
Тогава се прави най-приятният секс. Тогава сме по-енергични и всичките ни сетива са обострени. Удоволствието е умножено по 10.
4. Последна четвърт
Тогава либидото ни е в най-ниската си точка и просто имаме потребност да си легнем и да проспим времето до идващото новолуние. Чувстваме се изтощени и нямаме никакво предпочитание за фамилиарност с колегата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР