Биополето отговаря за много аспекти на живота и самочувствието. Там,

...
Биополето отговаря за много аспекти на живота и самочувствието. Там,
Коментари Харесай

Как да разберете имате ли силно биополе

 аура

Биополето дава отговор за доста аспекти на живота и самочувствието. Там, където то отслабва, то човек може да развие заболявания. Липсата на сила, като предписание, се показва в болести на костите или стомаха.

Учените към този момент могат да снимат биополето на човек, само че с невъоръжено око могат да го видят единствено хора с екстрасензорни качества. Ето по какъв начин да определите по присъщи признаци дали човек има мощна аура и всичко наред ли е с неговата биоенергийна обвивка.

Признаците на мощно биополе

1. Притежателят на мощно биополе боледува рядко, той е физически мощен и устойчив. Говорим освен за съществени болести, които заплашват живота, само че и за елементарни настинки или алергии. Такъв човек дължи положителното си здраве не на имунизации и витамини, а на компактно и мощно биополе.

2. Високо самочувствие и убеденост в себе си. Такъв човек няма потребност да потвърждава качествата си. Хората към него усещат неговата уникалност на енергийно равнище.

3. Човек със мощно биополе не знае какво е неприятен шанс. Той е късметлия. Той елементарно ще преодолее всевъзможни компликации. Отвън наподобява като че ли, че невидими настойници му оказват помощ в делата.

4. Биополето пази притежателя си от отрицателни външни въздействия. Хората с ярка и богата аура постоянно са в положително въодушевление и мислят положително.

5. Изразени лидерски умения. Колкото по-силно е биополето, толкоз повече хора са привлечени от неговия притежател. Такъв човек няма потребност да поставя старания, с цел да убеждава другите и да ги поведе. Но в случай че водачът употребява качествата си за егоистични или користни цели, аурата и биополето му бързо ще се изчерпят.

Как да възстановите своето биополе

Ако по някаква причина почувствате, че аурата ви е почнала да отслабва, можете да я възстановите сами по следните способи:

• Откажете се от неприятните привички, несъразмерната или мазна храна.
• Почивайте си повече. В съня се натрупва освен физическа, само че и психическа сила.
• Следете чистотата на мислите си: спрете завистта, осъждането, да желаете неприятни неща на другите.
• Провеждайте постоянно сеанси с ароматерапия, слушайте класическа музика и медитирайте.

Още по тематиката: 7 признака на енергийно мощния индивида

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР