Бионсе обяви, че дългоочакваното й турне по представянето на албума

...
Бионсе обяви, че дългоочакваното й турне по представянето на албума
Коментари Харесай

Renaissance World Tour: Бионсе обяви кога ще започне дългоочакваното й турне

Бионсе разгласи, че дълго чаканото й турне по представянето на албума " Renaissance " ще стартира през май от Швеция, заяви АП.

Певицата ще изнесе концерти из цяла Европа и Съединени американски щати.

Дългоочакваното турне беше оповестено от певицата в Инстаграм и на нейния уеб страница. Съобщението беше направено няколко дни преди церемонията по връчването на премиите " Грами " в неделя. Бионсе е най-номинираният реализатор и е допустимо да сложи връх в историята на премиите.

Бионсе е най-награждаваната жена в историята на " Грами ". Тя е печелила 28 статуетки. Възможно е да усъвършенства върха на унгарско-британския композитор Джордж Шолти за най-вече награди, в случай че завоюва четири статуетки на тазгодишната гала.

Албумът " Renaissance " от 2022 година е респект към денс музиката и е номиниран за албум на годината.

Турнето на Бионсе ще включва концерти в Лондон, Париж, Барселона и Торонто, преди да завърши на 27 септември с концерт в Ню Орлиънс.

През януари Бионсе изнесе шоу в Атлантис Роял Ризорт в Дубай. Това беше първата сходна изява на звездата от четири години. Последното й соло турне беше през 2016 година През 2018 година тя и брачният партньор й Джей Зи имаха общо турне.

Според " Тикетмастър " продажбата на билети ще стартира на 6 февруари и почитателите би трябвало да се записват през верифициращата система.

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР