Бионсе може да се похвали с цели 28 спечелени награди

...
Бионсе може да се похвали с цели 28 спечелени награди
Коментари Харесай

Тайното шоу на Бионсе за Оскарите

Бионсе може да се похвали с цели 28 извоювани награди Грами, само че тази година за първи път се подрежда измежду номинираните за Оскар. Песента й " Be Alive " към саундтрака на кино лентата " Методът Уилямс " й отреди място измежду кандидатите за влиятелната премия.
 Оскари 2022, Кристен Стюарт, Бионсе и звездите, които получиха първа номинация
Здездите, на които Оскарите тази година са им за първи път

Всички приказват за Кристен Стюарт, Бионсе и компания

Несъмнено огромно би трябвало е и вълнението за Бионсе. Затова и не ни учудват чак толкоз догатките, че по време на церемонията евентуално ще извърши песента онлайн.

Говори се, че екипът й работи по подготовката на осъществяване, което да се случи на тенис корта в Комптън, Калифорния - самото място, където двете тенисистки Серина и Винъс Уилямс са почнали да играят.

Голяма вероятността Бионсе да открие церемонията по връчването на премиите. Не се изключва и опцията Уил Смит, номиниран в категорията за най-хубав артист още веднъж в " Методът Уилямс ", да направи живо включване от корта с няколко уводни думи, написа Vanity Fair.

И макар че това е първа номинация за Оскар за певицата, няма да бъде първото й осъществяване на церемонията. Последното й беше от 2009 година, поради което и чакаме звездата да е подготвила смайващо шоу.
 Бионсе, TikTok и присъединението ѝ към приложението
Бионсе покорява и TikTok

Какво ли ще забележим в профила ѝ

Ще разберем в неделя, на 27 март, когато холивудските звезди ще засияят на аления килим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР