Бионсе изненада феновете си с ново парче – Black Parade“,

...
Бионсе изненада феновете си с ново парче – Black Parade“,
Коментари Харесай

Бионсе призова за „мир и репарации за моите хора“ с „Black Parade“

Бионсе изненада почитателите си с ново парче – „ Black Parade “, което издаде в последните часове на празника „ Juneteenth “ на 19 юни 2020 година.

Датата е специфична за цветнокожото общество, защото отбелязва възбраната на робството в Съединени американски щати през 1865 година. Носителката на 24 награди Грами посвещава песента на овластяването на цветнокожите и тяхната равноправност, пеейки и рапирайки гордо за родния си щатТексас, културата на цветнокожите и силата на дамите.

Освен доста обръщение „ Black Parade “ носи със себе си и благотворителна идея. В изказване в уеб страницата си Бионсе разгласи, че всички доходи от сингъла ще бъдат дарени в помощ на бизнес, учреден от цветнокожи:

“Честит Juneteenth. Достойнството на нас цветнокожите е форма на митинг, а насладата ни - наше право. „ Black Parade “ подкрепя организацията „ BeyGOOD's Black Business Impact Fund “, управлявана в помощ на всички дребни бизнеси в потребност, учредени от цветнокожи “.

Под изказването се намира и папка от компании (за мода, изкуство, храна, питиета и др.), които почитателите ѝ могат да поддържат.

Бионсе е интензивно отдадена на диалози за расовото неравноправие в цветнокожото общество, изразявайки гласно позицията си по отношение на гибелта на Джордж Флойд, Бриона Тейлър и доста други, призовавайки хората и държавното управление за смяна в Съединени американски щати и в целия свят.

„ Black Parade “ е първият солов план на Бионсе, откогато работи по основаването на саундтрака към кино лентата „ Цар Лъв “ и песента „ Spirit “. Няколко месеца по-късно изпълнителката взе присъединяване в ремикса на супер шлагера „ Savage “, който доближи до #1 в Billboard Hot 100.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР