Бионсе има желание за рожден ден, което моли посетителите на концерта да изпълнят

...
Кралица Бей навършва 42 години на 4 септември и има
Коментари Харесай

Кралица Бей навършва 42 години на 4 септември и има малко „желание за рожден ден“, което би искала присъстващите на нейното турне „Ренесанс“ да изпълнят.

Бионсе наскоро публикува желанието си в частта за истории в Instagram на нейния потвърден Instagram, както и на официалния си сайт.

„Сезонът на Девите е пред нас“, гласеше нейният пост. „Това турне беше толкова радостно и тъй като наближаваме последния месец, желанието ми е да празнувам рождения ден с вас, облечен в най-страхотните ви сребърни дрехи на шоутата 23.08 - 22.09.“

Тези дати обхващат астрологичния знак за Девите и тя добави: „Ще се обграждаме в блестяща човешка диско топка всяка вечер.“

„Всички отразяват радостта на другия“, завършва публикацията. „Дева сезон заедно в къща от хром. Ще се видим там!"

По време на тези дати турнето ще спира в Глендейл, Аризона, Лас Вегас, Невада, Санта Клара и Ингълуд Калифорния, Сиатъл, Вашингтон и Арлингтън, Тексас, според Ticketmaster.

23 септември може да бъде една от най-значимите дати за турнето на суперзвездата, тъй като тя трябва да изнесе концерт в родния си град Хюстън, Тексас. Турнето приключва на 1 октомври в Канзас Сити, Мисури.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР