Бионсе е звездата от септемврийската корица на Vogue – най-значимият

...
Бионсе е звездата от септемврийската корица на Vogue – най-значимият
Коментари Харесай

Бионсе с изповед пред Vogue за обичта към несъвършенствата на тялото, раждането и и предателствата

Бионсе е звездата от септемврийската корица на Vogue – най-значимият брой на изданието през годината.

Страниците, отдадени на певицата, която ще навърши 37 на 4 септември, съдържат няколко къси есета, написани от самата Бионсе . В тях тя споделя искрено за всичко от раждането на близнаците си през историческото ѝ присъединяване на фестивала Коачела (с което стана първата чернокожа жена-хедлайнер на събитието) до разочарованията в персоналния си живот .

It’s here! @beyonce stars on the cover of our September issue. Tap the link in our bio to read the full story. Photographed by @tylersphotos, fashion editor @tonnegood, Vogue, September 2018.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Aug 6, 2018 at 6:00am PDT

Бионсе признава, че след раждането на първото си дете е усещала публичните упования да се върне към предходната си форма, по тази причина се пробвала да го направи за три месеца. За разлика оттогава, след раждането на Руми и Сър , тя подхожда друго, а това значително са дължи на незабавното Цезарово сечение, което се постанова да бъде направено .

За прекарването певицата споделя:

„ Беше тежка интервенция. Някои от органите краткотрайно се разместват, а в редки случаи – премахвани краткотрайно по време на раждането. Не съм сигурна, че всички са наясно с това. Имах потребност от време за лечение и възобновяване. През това време си разреших грижа и обич към самата себе си, а и се любувах на това да имам повече извивки. Приех тялото си такова, каквото то желае да бъде. (…) Смятам, че е значимо мъже и дами да виждат и ценят хубостта в своите естествени тела…И до през днешния ден имам по-пълни ръце, плещи, гърди и бедра. Имам малко коремче след раждането, само че не бързам да се разделя с него. То си е същинско. Когато ми притрябват плочки на корема, ще вляза в свиреп режим и ще си скъсам задника, до момента в който ги реализира. Но сега аз и поясът ми (долната част на корема – б.р.) се усещаме основани един за различен. “

"I look at the woman I was in my 20s and I see a young lady growing into confidence but intent on pleasing everyone around her, " says @Beyonce in our September issue cover story. "I now feel so much more beautiful, so much sexier, so much more interesting. And so much more powerful. " Inspired by @Beyonce's words, 11 women share the advice they would give their 20-something selves; tap the link in our bio to read. Photographed by @tylersphotos, fashion editor @tonnegood, Vogue, September 2018.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Aug 6, 2018 at 9:51am PDT

В текста, отдадена на предците ѝ, Бионсе споделя, че произлиза от жанр на „ прекършени връзки сред мъже и дами, корист с власт и съмнение “ и прибавя: „ Само когато осъзнах това, можех да разреша споровете в личната си връзка. “ Без да конкретизира, по-нататък тя споделя за житейския си път:

„ Има толкоз доста тъмни моменти по време на всяко пътешестване. Нищо не е черно или бяло. Минала съм през пъкъла и назад, само че съм признателна за всеки белег. Изпитвала съм изменничества и болежка в доста форми. Имала съм разочарования и както в бизнес връзки, по този начин и в персонални, и всички те за ме карали да се усещам подценена, изгубена и уязвима. През всичко това съм се научила да се дръзвам, рева и пораствам. Поглеждам към дамата, която съм била през 20-те си години, и виждам млада дама, която става уверена, само че желае да угоди на всички към себе си. Сега се усещам доста по-красива, секси и забавна. И доста по-силна. “

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

Като майка на две дъщери изпълнителката признава, че за нея е значимо те да не си слагат бариери и вършат опити да се впишат в нечии показа. Бионсе би им разрешила „ да се потопят в която и да е вяра, да се влюбят в която и да е раса и обичат, който изискат “. За изпълнителката е също значимо да възпита у сина си прочувствена просветеност, грижа и лоялност: „ Това е всичко, което дамите търсят у един мъж, а не учим момчетата си на това. “

Бионсе приключва описа си, признавайки, че се усеща признателна и ще продължи със устрема да опознава себе си: „ Искам да се изучавам повече, да предавам наученото по-често и да пребивавам пълноценно. “

@Beyonce, in her own words, gets real and raw about body acceptance, opening doors for the next generation of artists, her own family ancestry, and more in our September issue cover story. Tap the link in our bio to read the full piece. Photographed by @tylersphotos, fashion editor @tonnegood, Vogue, September 2018.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Aug 6, 2018 at 6:13am PDT

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР