Бионсе е пример за подражание на много жени, които виждат

...
Бионсе е пример за подражание на много жени, които виждат
Коментари Харесай

Бионсе, абортите и уроците от тях

Бионсе е образец за подражателство на доста дами, които виждат в нея силата и борбеността, които желаят да имат. Но и тя, както всички нас, има своите сложни моменти в живота, за които й е мъчно да споделя, само че въпреки всичко го прави.

В януарския брой на ELLE Бионсе приказва за абортите, децата и уроците, които е научила. Преди да стане майка за първи път през 2012 година, изпълнителката претърпява импровизиран аборт.

А през днешния ден, години по-късно, тя осъзнава, че е трябвало първо да се научи да бъде майка на себе си, с цел да може да бъде на някой различен. И когато прегръща за първи път Блу Айви след раждането схваща, че нейната задача се е трансформирала, станала е доста по-важна.

Тогава тя научава, че болката и загубите в действителност са подарък. Днес Бионсе гледа на триумфа по напълно друг метод, тъй като е почнала да търси доста по-дълбок смисъл в живота. Той пък е почнал да й дава уроци, от които не е считала, че има потребност.

Бионсе " умира и се преражда " във връзката си с Джей Зи нееднократно и това се трансформира в следващото тестване, което съумява да я направи по-силна и уверена в себе си, написа Cover Media.

Затова и през днешния ден изпълнителката се е научила да не прави оценка себе си по външния си тип и да не не помни, че децата и кариерата са това, което я прави същински стойностна. Да не ти пука, съгласно нея, е в действителност освобождаващо, както и това да си наясно, че същинската хубост е оттатък това, което можем да забележим с очите си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР