Биологично оръжие, чип на Бил Гейтс, обикновен грип - това

...
Биологично оръжие, чип на Бил Гейтс, обикновен грип - това
Коментари Харесай

3 български региона са с най-висока смъртност от COVID-19 в ЕС. Кои бяха големите лъжи за вируса

Биологично оръжие, чип на Бил Гейтс, елементарен грип - това бяха някои от най-разпространените тайни теории за пандемията в България. Заради тях доста хора не се имунизираха. Днес данните демонстрират, че районите в Европейски Съюз с най-висока смъртност от вируса през 2021 година са точно в България.

Трите района в Европейски Съюз с най-голям коефициент на смъртност от ковид в Европейския съюз (ЕС) за 2021 година са в България. Това стана ясно от данни на Евростат, оповестени в понеделник.

2020 и 2021 година бяха двете години, в които най-вече хора в Европа и света починаха в резултат на затруднения при боледуване от COVID-19.

Данните на Евростат идват четири години след началото на световната пандемия, която провокира гибелта на над 5 млн. души в международен мащаб. По данни на умрелите от вируса в България са над 38 000 .

В същото време процентът имунизирани в България - 30.5% с най-малко една доза. Средната стойност за всички страни членки е над два пъти по-висока - 75.6% .

Според данните на Евростат трите български района, които са с най-голям коефициент на смъртност през 2021 година, са Югозападният (390 на 100 хиляди души), Северният централен (387 на 100 хиляди души) и Североизточният (366 на 100 хиляди души).

Регионите с най-нисък коефициент са във Финландия и Дания - сред 8 и 13.

Средната стойност за Европейски Съюз е 115,5 смъртни случая на 100 000 души през 2021 година

Високата смъртност от вируса в България най-често е отдавана на редица дезинформационни акции, които доведоха до ниския % имунизирани. на социологическата организация “ ” от 2020 година демонстрираха, че всички съществени тайни теории за пандемията са хвърлили корени измежду българите.
Кой бяха най-популярните тайни теории? Биологично оръжие
Една от най-разпространените тайни теории във връзка с пандемията е, че тя е била биологично оръжие за понижаване на човечеството. Немалко хора считат също, че тя е дело на фармацевтични компании, които са търсели облага.
Измама
Друга известна интрига в България е, че коронавирусът не съществува и че това е машинация. Това не е правилно. Той се появи за първи път в Ухан, Китай, в края на 2019 година Изследванията демонстрират, че е пренесен от животно върху човек.

Коронавирусът постоянно беше сравняван и с елементарен грип в България и доста хора твърдяха, че не е рисков.
Чипове и Бил Гейтс
Появиха се и теории, че имунизациите, които бяха основани особено за предотвратяване от ковид, може да бъдат употребявани за слагане на чип, посредством който хората да бъдат следени.

Основният наклеветен за това беше Бил Гейтс, който съгласно вярващите в тези теории е провокирал пандемията, с цел да има мотив да ги чипира.
5G
Малък % от хората - към 12%, повярваха, че епидемията се популяризира посредством 5G технологиите. Над една трета споделиха, че като цяло технологията съгласно тях е рискова.

Европейски Съюз Русия и Китай като съществени източници на дезинформация за пандемията. Още през 2020 година, съгласно който съветски медии разпростират " сериозна дезинформационна акция " против Запада, с цел да усилят отрицателния резултат от епидемията от ковид, да основат суматоха и да всеят съмнение.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР