Биографичните филми и сериали са в своя апогей - The

...
Биографичните филми и сериали са в своя апогей - The
Коментари Харесай

Сериалът за Бриджит Макрон, който не е одобрен от президента на Франция

Биографичните филми и сериали са в своя разцвет - The Crown за Елизабет Втора е една от най-успешните поредици на Netflix, а на кино таман излезе " Ейми Уайнхаус: Back to Black ". Затова и няма по какъв начин да се учудваме на нови за нови продукции за живота на действителни персони.
 “Ейми Уайнхаус: Bаck to Black ” - какво да чакаме от кино лентата на Сам Тейлър-Джонсън с Мариса Абела
Какво да чакаме от “Ейми Уайнхаус: Bаck to Black ”

Любовта, славата и демоните на един от най-ярките гласове на световната музикална сцена

Тази за сериал, който да опише историята на Бриджит Макрон, ни се коства изключително завладяваща. По него към този момент работят Gaumont - една от главните компании за основаване на филми във Франция, която стои зад триумфа на сериала Lupin.

Сериалът за брачната половинка на сегашния френски президент Еманюел Макрон ще бъде от шест елементи по 45 минути, като действието ще стартира стремително - със запознанството на Бриджит с Еманюел през 1992-1993 година, когато тя е учител по френски в учебното заведение му.
 Снимка 661687

Brigitte, une femme libre ( " Бриджит, една свободна жена " ), както е името на продукцията, обаче ще включва и ретроспекции към по-ранни моменти от живота на актуалната първа дама на Франция, с цел да забележим определящи за страната събития през 70-те и 80-те години на предишния век.

Бриджит се омъжва за през 2007 година, когато той е на 29 години, а тя - на 54. Тя продължава да преподава до 2015 година, когато брачният партньор й стартира да се занимава с политика. Две години по-късно е определен за президент на Франция.
 Снимка 661689

" Бриджит Макрон е впечатляваща героиня и желаеме да я покажем в сантиментална, съвсем мелодраматична светлина поради сантименталното измерение на ориста й ", разяснява пред Le Figaro Бенедикт Шарл, един от двамата сценаристи на сериала дружно с Оливие Пупоно.

За момента не е ясно по кое време Brigitte, une femme libre ще види бял свят, нито кои ще са актьорите в основните функции. Анонимен източник от френското президентство обаче удостоверява, че семейство Макрон по никакъв метод не е обвързвано със сериала и е научило за него от медиите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР