Биографичната книга за Илон Мъск, дело на Уолтър Айзъксън -

...
Биографичната книга за Илон Мъск, дело на Уолтър Айзъксън -
Коментари Харесай

Илон Мъск и Амбър Хърд - цялата истина за отношенията им

Биографичната книга за Илон Мъск, дело на Уолтър Айзъксън - американския публицист, публицист и биограф, създател на бестселъри за Стив Джобс и Айнщайн - излезе през вчерашния ден. В нея читателите научават повече както за работата на бизнесмена, в това число за " аферата " му с Twitter (сега X), по този начин и за персоналния му живот, част от който са нелекото му детство, комплицираните му фамилни връзки и... тайното му трето дете с Grimes.

Освен това обаче новата биографична книга за милиардера обръща внимание и на връзките му с Амбър Хърд, като се твърди, че бурната им връзка е била " мрачен въртоп " с продължаваща болежка и до през днешния ден. 52-годишният бизнесмен споделя, че стартира да се вижда със звездата от " Аквамен " през април 2017 година след обществената й разлъка с Джони Деп, което води до дълга правосъдна борба.

Мъск и Хърд се срещат от време на време в продължение на една година, до момента в който пътищата им не се разделят дефинитивно през 2018 година, когато той удостоверява връзката си с Grimes. Говори се, че Мъск преследва Хърд от 2013 година, когато тя се появява във кино лентата Machete Kills, само че връзката им в последна сметка се оказва " брутална ".

Уолтър Айзъксън твърди, че изпълнителният шеф на Tesla е бил замесен " във въртоп от тъмни връзки " във времето, когато с Хърд официализират връзката си, като прибавя: " Това продължи повече от година и провокира дълбока болежка, която продължава и до през днешния ден. "

Според The Los Angeles Times Айзъксън написа и че " братът и приятелите на Мъск я ненавиждат яростно ", като разказват връзката им като " заплашителен " интервал. Хърд и Мъск се срещат през 2014 година, като съгласно написаното в биографията, актрисата е очарована от софтуерния магнат.

Говори се, че по време на връзката им Мъск е ходил даже до Австралия, с цел да посети Хърд, до момента в който тя снима " Аквамен ". В една по-интимна история се разказва по какъв начин Хърд поръчва костюм за " ролева игра ", в който Мъск е воин от Overwatch. И макар " мощната пристрастеност " посред им, връзките им явно не са били идеални, защото съгласно близки до двойката, те постоянно се карат и имат един доста яростен спор по време на пътешестване до Южна Америка в края на 2017 година

Хърд признава, че е имало спор, само че по думите ѝ не е било нищо съществено, като дава образец по какъв начин малко по-късно споделя фотоси и видеоклипове в обществените мрежи по какъв начин двамата се целуват щастливо в новогодишната нощ на същата 2017 година

Кимбал Мъск, братът на Илон, споделя, че брат му " се влюбва в подобен вид хора, които са в действителност зли към него ", наричайки това " доста тъжно ". Главният готвач прибавя: " Те са красиви, без подозрение, само че имат доста тъмна страна и Илон знае, че са токсични. "

Айзъксън твърди, че създателят на SpaceX е безапелационен, че връзката им е била " брутална ", до момента в който Хърд пък признава, че към момента го " обича доста ". Актрисата прибавя: " Илон обича огъня и от време на време той го изгаря. " Осъзнавайки личните си падения, Мъск декларира: " Често съм простак, изключително що се отнася до любовта. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР