Биографичната книга Историята на Христо Стоичков събра десетки хиляди фенове

...
Биографичната книга Историята на Христо Стоичков събра десетки хиляди фенове
Коментари Харесай

Цял стадион отваря врати за Стоичков


Биографичната книга " Историята " на Христо Стоичков събра десетки хиляди почитатели по целия свят. След Лондон и Чикаго следва и втори български тур. А на 25 юли цялостен стадион ще отвори врата за книгата на най-големия български футболист, написана в съавторство с Владимир Памуков и издадена от " Софтпрес ".

Промоцията на " Историята " ще е първото събитие, откакто Каварна бе определен за европейски град №1 на спорта за дребни общини. Датата 25 юли е особено определена – тази година се навършва четвърт век от класирането на България на четвърто място на Мондиал'94, където Стоичков завоюва " Златната обувка ".

Областта е известна с доста последователи на ЦСКА, откъдето Камата потегли към огромния футбол. Фенклубовете в Каварна и Добрич са подготвили невиждана хореография, с цел да посрещнат своя любим. Кметицата Нина Ставрева е неприкрит червен ентусиаст, като предходната година на Велики четвъртък одобри футболистите на ЦСКА-София, отпред с бразилския голеадор Фернандо Каранга да боядисват червени яйца за Великден.

В летния тур на Стоичков са включени още визити в Петрич, Стара Загора, Панагюрище, Плевен и Русе. Кавалерът на " Златната топка " особено изисква отпуск от уговорките си в американския тв колос " Унивижън ", с цел да може да зарадва почитателите. Така той ще извърши обещанието от предходната година – след визитите в Южна България да последват и промоции и на север от Стара планина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР