Биографът на принцеса Даяна - майката на британските принцове Уилям

...
Биографът на принцеса Даяна - майката на британските принцове Уилям
Коментари Харесай

Биографът на Даяна разкри тъмната страна на Меган Маркъл – първият ѝ мъж още не може да се свести от раздялата

Биографът на принцеса Даяна - майката на английските принцове Уилям и Хари, ще разгласява на 17 април извънреден материал за Меган Маркъл. Повод да се срещнем с тъмната страна на годеницата на принц Хари. На 19 май Меган Маркъл ще стане щастлива брачна половинка на принц Хари.

Високо оценена от английския народ, младата жена съумя да съблазни бъдещото си семейство, започвайки с кралица Елизабет II. Истинска приказка, която може да преживее известни разтърсвания на 17 април, при излизането на книгата " Меган: Холивудската принцеса ", написана от създателя на " Лейди Даяна " Андрю Мортън.

Книгата прави забавен портрет на Меган Маркъл, само че разкрива някои незнайни аспекти на нейната персона. И най-малкото, което можем да кажем, е, че последните са по-скоро тъмни. Описана като " безмилостна " и " пресметлива " млада жена, бъдещата херцогиня на Съсекс в никакъв случай няма да се поколебае да употребява обкръжението си, с цел да реализира задачите си, както стартира с някогашния си брачен партньор Тревър Енгелсън. Продуцентът ѝ бил разрешил да получи някои дребни функции, само че хубавицата се била отдалечила от него сега, в който стартира да снима сериала „ Костюмари” в Торонто.

Според книгата, краят на брака им пристигнал „ ненадейно, от нищото “ и Енгелсън се почувствал като „ нещо, заседнало в обувката ѝ “, оповестява „ Фокс нюз “.

" Той не е единственият, който страдаше от студения душ на Меган. Приятелите ѝ в Лос Анджелис също видяха смяна, до момента в който тя се изкачваше. Тя подреди по цели живота си, създавайки нови другарства с тези, които биха могли да трансформират кариерата й ", написа Андрю Мортън за някогашната актриса, която е била завършила първия си брак изпращайки халката по пощата.

Освен това, в случай че Меган Маркъл твърди, че нищо не е знаела за английското кралско семейство, преди да се срещне с принц Хари, действителността, сякаш е напълно друга. Според книгата на Андрю Мортън младата жена плаче по време на предаването на погребението на Лейди Ди по малкия екран. Освен това настолната й книгата не е нищо друго с изключение на биографията на оплакваната принцеса. Остава да се види дали основният участник ще реагира на удивителните откровения за нея или не.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР