BIODERMA Women`s Run ще събире жени и момичета за шестото

...
BIODERMA Women`s Run ще събире жени и момичета за шестото
Коментари Харесай

Bioderma Women's Run се завръща за шеста поредна година

BIODERMA Women`s Run ще събире дами и девойки за шестото годишно тичане на самодейността.

„ Тази година, когато застанем на стартовата линия, ние няма просто да бягаме из улиците на София – ние ще тичаме към бъдеще, където капацитетът на всяка жена е приет, подхранван и отпразнуван ", споделят от Bioderma.

Независимо дали до момента сте бягали единствено до магазина, или сте минали маратонски дистанции, на BIODERMA Women`s Run има място за всеки. От дамите, които желаят да подобрят персоналните си върхове на 5-километровата отдалеченост, до младите девойки, които с неспокойствие чакат старта на TEEN Girls Run.

Ето кои са форматите на BIODERMA Women`s Run:
3 километра отдалеченост за бързина;5 километра отдалеченост за бързина;„ Мама & аз " – тичане с деца до 10-годишна възраст на 3 километра;Teen Girls Run – за девойки от 10 до 15-годишна възраст, на 3 километра;Най-оригинален костюм – за най-смелите и екстравагантни участници.
„ Всеки познава някоя Ваня, която е разкрила бягането като своето избавление от напрежението, или Мария, която е намерила смелостта да се включи в маратон и от този момент не може без своите утринни обиколки. BIODERMA Women`s Run е изпълнен с такива истории – елементарни дами с изключителни истории. Тази година можем да прибавим и вашата. ", споделят уредниците.

BIODERMA Women`s Run ще се състои в съботата на 15 юни, а събирането за самодейността още веднъж е пред НДК.

Регистрация за присъединяване може да намерите.

Благотворителната идея на самодейността

BIODERMA Women`s Run поддържа освен женското тичане, само че и благотворителността. 20% от таксите за присъединяване се подаряват на Сдружението „ Деца с онкохематологични болести “, акция, която BIODERMA поддържа от 2018 година

Проектът разрешава на децата с онкохематологични болести да продължат образованието си по време на лекуването. Над 100 деца в учебна възраст, лекуващи се в профилирани клиники, са обхванати от самодейността. Лице на акцията е актрисата Ирмена Чичикова, която обичайно ще стартира с номер едно в надпреварата.

„ Деца с онкохематологични болести “ е организация, основана от родители на деца с онкохематологични болести, техни близки и съидейници. Сдружението е записано през 2010 година и вписано в ЦР на ЮЛНЦ за общественополезна активност под № 201012222006. Притежава лиценз за даване на обществени услуги за деца, публикуван от ДАЗД и е регистриран снабдител на обществени услуги към АСП. Пълноправен член е на Международната конфедерация на организации на родители на деца с рак – CCI, която сплотява 181 организации от 90 страни.

Спортният клуб, с който BIODERMA си сътрудничи е „ Бегач “ - той е учреден през февруари 2012 година като нестопанско съдружие в социална изгода за да развива бягането и кардио спортовете, както и всеобщата и спортна просвета и аматьорския спорт. Спортен клуб „ Бегач " провеждат над 10 надпревари и 1 семинар годишно.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР