Binance, водещата по обем платформа за обмен на криптовалути в

...
Binance, водещата по обем платформа за обмен на криптовалути в
Коментари Харесай

Binance обяви подкрепата си за вълнуващ алткойн проект с революционна концепция

Binance, водещата по размер платформа за продан на криптовалути в света, разгласи поддръжката си за нов алткойн план, наименуван Arkham (ARKM).

Този план разрешава на потребителите да се занимават с покупко-продажба на крипто данни в границите на веригата.

Официалното известие на Binance показва Arkham като роден токен на платформа за продан на разследваща информация, където потребителите могат да афишират награди за съответни елементи от информация.  

Алткойнът беше пуснат на 11 юли посредством Binance Launchpad – платформа, предопределена да подкрепя нововъзникващи блокчейн системи.

От Arkham обясниха, че обменът на разследващи данни е основан в отговор на възходящото търсене на разбор на веригата и на възходящия брой лица, способни да дават такава информация.

За да доразвие действието на платформата, Binance разясни, че купувачите на интелектуалната борса на Arkham могат да изискат разследваща информация от общността, като оферират награди в подмяна. След това лицата, който се занимават с осъществяването на дилемите могат да получат тези награди, като дават желаната информация и надлежно да получат хонорари.

От друга страна, лицата, които имат скъпа информация за даден портфейл или за неговия притежател, могат да изберат да продадат тази информация непосредствено на закрепена цена или посредством търг на други консуматори. Тази настройка основава ликвиден пазар за информация, което разрешава на проверяващите във веригата да монетизират работата си в по-голям мащаб, прочут като “ “.

Според Arkham, купувачите, които се снабдят с информацията, ще имат извънреден достъп до нея за интервал от 90 дни. След приключването на този период данните стават налични за всички консуматори.

Тази скица разрешава на купувачите да максимизират изгодата си от добитата информация в кратковременен проект, като в същото време подсигурява децентрализираното систематизиране на знанията във веригата в границите на общността в дълготраен проект.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР