Binance, виден участник в сектора на дигиталните валути, напоследък е

...
Binance, виден участник в сектора на дигиталните валути, напоследък е
Коментари Харесай

“Напуснете Binance докато е време” – бивш член на SEC

Binance, изтъкнат участник в бранша на цифровите валути, в последно време е подложен на регулаторен надзор заради неуспеха на FTX.

Компанията се сблъска с рецензии за това, че се води от. Сега и някогашният член на Комисията за скъпи бумаги и тържища (SEC), Джон Рийд Старк, изрази опасения. Старк прикани клиентите да се отдръпват от платформата без закъснение.

Старк, който е прекарал 18 години в Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати, разгласява в Twitter дълъг лист от хипотетични, свързани с Binance. Те включват евентуални престъпни нарушавания, липса на бистрота към седалището на компанията и други въпроси, които засягат сдружението.

Предупрежденията на Старк провокираха угриженост в крипто общността. Все отново, все пак, Binance остава водещата борса във връзка с дневния размер на търговия, със забележителен обсег и високи равнища на доверие измежду потребителите.

Някои наблюдаващи обаче се тормозят, че в случай че при Binance възникне проблем, сходен на срутва на FTX, последствията могат да бъдат пагубни, като се има поради огромният брой консуматори, които разчитат на борсата. Регулаторните органи наблюдават от близко обстановката, а управлението на Binance е подложено на напън да отговори на изразените опасения.

Въпреки инспекцията от страна на регулаторните органи и опасенията, изразени от специалисти като Старк, репутацията на Binance продължава да набира скорост, затвърждавайки статута си на високо уважавана единица в областта на криптовалутите .


 


Независимо от това бъдещето на организацията остава неразбираемо и не се знае дали тя може да устои на актуалните рецензии и да резервира позицията си на главен състезател в тази област.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР