Binance Pay даде възможност на над 12 милиона потребители да

...
Binance Pay даде възможност на над 12 милиона потребители да
Коментари Харесай

Binance Pay дава възможност да заплащаш за услуги и стоки с меме криптовалута

Binance Pay даде опция на над 12 милиона консуматори да употребяват тематичния мемекойн Floki (FLOKI) за закупуване на артикули и услуги в международен мащаб.

Като криптоплатежно решение Binance Pay е основала партньорства с голям брой онлайн и офлайн търговци. Сега известната меме криптовалута към този момент е един от изборите на платежното решение на Binance за възнаграждение на услуги и артикули.

Съобщава се, че Floki и обвързваният с него план TokenFi, платформа за крипто и токенизация на активи, ще станат публични сътрудници на Световното състезание по тенис на маса, чийто хазаин този месец е Южна Корея и което се чака да притегли 450 милиона фенове.

Разработчиците на Floki разкриха пътна карта на плана, която включва въвеждането на финансов артикул, предлагащ контролирани цифрови банкови сметки, финансирани с токени FLOKI. Проектът също по този начин възнамерява да вкара услуги за стейкинг.

В момента FLOKI се търгува на цена от $0.000208. Като 61-ви по пазарна капитализация криптоактив, той претърпя спад от над 6% през последните 24 часа.

Миналата седмица псевдонимният трейдър Калео допусна, че FLOKI наподобява е подготвен да надмине своя исторически връх (ATH) от $0.0003365, открит през ноември 2021 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР