Binance, най-голямата криптоборса в света, разкри подробности за своята система

...
Binance, най-голямата криптоборса в света, разкри подробности за своята система
Коментари Харесай

Шиба ину: Binance разкри SHIB резервите си в опит да възстанови доверието

Binance, най-голямата криптоборса в света, разкри детайлности за своята система за запаси, с цел да покаже огромните наличия на Шиба Ину (SHIB).

Шиба Ину, меме монета, основана от тайнствен индивид наименуван през 2020 година, е замислена като съперник на Dogecoin.

В края на 2021 година Шиба Ину претърпя незабравим скок от над 60,000,000% за по-малко от година, което трансформира токена в едно от най-бързите осъществени рекордни нараствания на цената на активите. За разлика от Dogecoin , който работи на личен блокчейн , SHIB е токeн, основан на Етериум (ETH), който дава на основателите си по-голяма еластичност във връзка с случаите на потребление.

Резерви на Binance

В неотдавнашна обява в блога си Binance съобщи, че държи криптовалутни активи на стойност над $63 милиарда на своите клиенти.

Според техния отчет към 1 март Binance държи 76,737,751,676.039 SHIB на стойност над $843.3 милиона в чист баланс на клиенти, до момента в който салдото ѝ във веригата от 78,546,133,520.601 SHIB е на стойност над $863.2 милиона.

Това демонстрира, че Binance разполага с задоволително запаси, с цел да покрие всички тегления на клиенти. След срутва на FTX през 2022 година крипто тържищата се постараха да дават доклади за доказване на запасите, с цел да обезпечат бистрота и да възвърнат доверието на потребителите.

Binance разгласява първия си доклад за доказателство за запаси през ноември 2022 година и даде обещание да поддържа активите 1:1 за всички свои консуматори.

Стартиране на Shibarium

По-рано тази седмица разработчиците на Шиба Ину оповестиха, че дълго чаканият блокчейн Shibarium ще пусне своята бета версия за мрежата от втори пласт тази седмица.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР