Binance, най-голямата крипто борса в света по отношение на обема

...
Binance, най-голямата крипто борса в света по отношение на обема
Коментари Харесай

Binance пуска на пазара функция за NFT заеми

Binance, най-голямата крипто борса в света във връзка с размера на търговията, вкара нова функционалност, обвързвана с незаменяемите токени (NFT).

Съгласно неотдавнашното известие на Binance, платформата ще даде на потребителите опцията да заемат Етериум (ETH), без да се постанова да продават активите си, дружно с нулеви такси за газ.

Binance употребява механизма “ “, при който Binance NFT служи като пул за заеми. Тази функционалност е предопределена за лица, които се нуждаят от бърз достъп до средства, само че не желаят да се разделят със своите NFT.

Размерът на ETH, които потребителите могат да заемат, зависи от минималната цена на техните NFT. За системата способстват данни от разнообразни източници, в това число оракулската услуга Chainlink (LINK) и NFT пазара OpenSea.

Функциятаж на Binance понастоящем поддържа стеснен брой известни сбирки. Платформата обаче възнамерява да вкара спомагателни сбирки в близко бъдеще.

Binance изрази следното мнение:

Binance показа своята NFT платформа през юни 2021 година и поредно добавяше нови функционалности. През март борсата пусна бета версия на “ “, генератор на NFT изображения, ръководен от изкуствен интелект.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР