Binance, най-голямата борса за криптовалута в света, разширява своята NFT

...
Binance, най-голямата борса за криптовалута в света, разширява своята NFT
Коментари Харесай

Binance разширява захранвания с AI NFT генератор Bicasso

Binance, най-голямата борса за криптовалута в света, уголемява своята NFT услуга за изкуствен интелект Bicasso в международен мащаб след сполучлив тест в Европа.

Bicasso ще бъде отключен за 12 часа от 29 март (15:00 българско време) до 30 март (3:00 българско време) за спомагателни 100 000 консуматори.

Bicasso разрешава на потребителите да основават и имат персонализирано изображение, основано с AI, просто като изпратят изображение и зададат инструкции за AI. Bicasso черпи ентусиазъм от комбинацията на изображение и инструкции, с цел да предложи най-хубавия вероятен резултат, който може да бъде в допълнение модернизиран като добавите повече детайлности. След като бъдат основат изображението, потребителите могат да изсекат своите творения като NFT във веригата BNB. След това тези NFT могат да бъдат заложени като профилни фотоси, споделени в обществените медии или трансферирани в нечий портфейл.

Името Bicasso идва от „ Binance “ и „ Picasso “, което отразява мощната композиция от новаторска технология и артистичност, които предлага услугата. Първоначално стартиран като бета тест на своята NFT платформа на 1 март 2023 година, Binance разреши на стеснен брой консуматори да тестват платформата. Часове по-късно търсенето на услугата скочи до небето и Bicasso доближи задачата си от 10 000 NFT, основани единствено за 2,5 часа след стартирането.

За да означи световното си пускане, Binance също по този начин показва извънредна сбирка Bicasso NFT, включващи серия от котки и кучета, генерирани от AI. Тези 500 неповторими творби на изкуството ще бъдат присъдени на потребителите като част от стратегия за рекомендации. Притежателите на тези извънредни NFT ще получат обезпечен достъп до една безвъзмездна опция по време на световното пускане на Bicasso и ще станат членове на Binance Beta Testers за ранен достъп до нови артикули и идни функционалности. Моля, вижте нашето изказване по тематиката за повече информация по отношение на програмата за рекомендации.

Един от първите артикули, които Binance Beta Testers могат да тестват, е ръководен от AI чатбот, вграден в Binance Academy. Поддържан от усъвършенствана технология ChatGPT, чатботът подсигурява, че потребителите получават надеждни и настоящи отговори по отношение на Web3 и блокчейн промишлеността.

„ В Binance се вслушваме в отзивите на нашите консуматори. Те харесаха нашия първичен стеснен тест и в този момент го пускаме в международен мащаб ", споделя Маюр Камат, началник на продукта в Binance. „ Bicasso ни дава неповторима опция да обединим силата на AI и Web3, с цел да предоставим на потребителите ужасно преживяване. "

За Binance

Binance е водещата в света блокчейн екосистема и снабдител на инфраструктура за криптовалута с пакет от финансови артикули, който включва най-големия продан на цифрови активи по размер. Използвана от милиони по целия свят, платформата Binance е отдадена на увеличението на свободата на парите за потребителите и разполага с несравнимо портфолио от крипто артикули и оферти, в това число: търговия и финанси, просветителни материали, данни и проучвания, обществени акции, вложения, децентрализация и инфраструктурни решения и други За повече информация посетете:
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР