Binance, известна борса за криптовалути, представи 44-ия си проект в

...
Binance, известна борса за криптовалути, представи 44-ия си проект в
Коментари Харесай

Binance добавя нов проект към платформата – научете повече

Binance, известна борса за криптовалути, показа 44-ия си план в Binance Launchpool - Manta (MANTA), модулно решение от втори пласт, предопределено за приложения с нулево познание (ZK).

Като част от тази самодейност потребителите към този момент могат да стейкват своите BNB и FDUSD в обособени пулове за двудневен фарминг интервал, печелейки токени MANTA.

Този стратегически ход е в сходство с впечатляващия скок на общата заключена стойност (TVL), който претърпя Manta Pacific, вътрешният модулен блокчейн от втори пласт, създаден от Manta Network.

Добавянето на MANTA към Binance Launchpool притегли доста внимание в крипто общността, предлагайки на запалянковците нова опция за присъединяване в разширяващата се екосистема на децентрализираните финанси (DeFi).

В известието на Binance предстоящата дата на листване на MANTA е 18 януари 2024 година Търговските двойки ще включват MANTA/ BTC , MANTA/ USDT , MANTA/BNB, MANTA/ FDUSD и MANTA/TRY. Към MANTA ще бъде прибавен сийд таг, с цел да се интегрира безпроблемно в екосистемата на Binance.

MANTA Launchpool може да се похвали с оптимално предложение от 1,000,000,000 MANTA токени, като 30,000,000 MANTA (3% от общото предлагане) се оферират като награди. По време на фарминг интервалът от 16 януари до 17 януари 2024 година потребителите могат да стейкват поотделно BNB и FDUSD, като всеки от тях разполага със личен пул за награди.

Binance предизвиква потребителите да се възползват от тази опция, като употребяват почасовите награди и се насладят на усъвършенстваните функционалности на MANTA.

Наблягайки на комфортното за потребителите преживяване, Binance разрешава на участниците да отключват средства когато и да е, да превключват безпроблемно сред наличните пулове и да натрупват награди непосредствено в спот сметките си.
Въпреки че вълнението към MANTA Launchpool е осезаемо, евентуалните участници би трябвало да имат поради, че допустимостта зависи от тяхната страна или район на престояване. Спазването на юрисдикционните разпореждания е от решаващо значение, защото жителите на някои страни, в това число Съединени американски щати, Япония и Канада, може да не дават отговор на изискванията за присъединяване.

Новината за листването притегли доста внимание от страна на крипто запалянковците, изключително на фона на впечатляващия TVL на Manta Pacific, която неотдавна доближи $838 милиона по данни на L2BEAT. Този скок акцентира постоянния напредък на Manta Network.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР