Binance, една от най-големите крипто борси в света, постигна важен

...
Binance, една от най-големите крипто борси в света, постигна важен
Коментари Харесай

Binance официално получи крипто лиценза си в Дубай

Binance, една от най-големите крипто тържища в света, реализира значим стадий, като получи действен лиценз за най-малък жизнерадостен артикул (MVP) от Регулаторния орган за виртуални активи (VARA) на въпросната страна. 

Този лиценз дава опция на Binance да дава контролирани услуги за виртуални активи в Дубай, като подсигурява спазването на стандартите на VARA за отбрана на вложителите и обезпечаване на целостта на пазара.

С обезпечения действен MVP лиценз дъщерното сдружение на Binance в Дубай, Binance FZE, получава правото да предлага борсови и брокерско-дилърски услуги в района, като ще обслужва институционални и квалифицирани вложители на дребно.

Това достижение следва предходното придобиване от Binance на краткотраен MVP лиценз през март 2022 година и предварителен MVP лиценз през септември 2022 година, което акцентира отдадеността на борсата да се придържа към регулаторната рамка на Дубай за доставчиците на услуги за виртуални активи (VASP).

С приемането на този лиценз Binance ускорява наличието си на бързо развиващия се крипто пазар в Дубай и удостоверява уговорката си да работи в тясно съдействие с локалните регулаторни органи.

Оперативният MVP лиценз дава право на Binance да прави две лицензирани интервенции: услуги по продан на цифрови активи и брокерско-дилърски услуги за такива активи, лимитирани до институционални и квалифицирани вложители на дребно в града.

Тъй като крипто пейзажът продължава да се развива, Binance резервира позицията си на водач, като предизвиква нововъведенията и уголемява услугите си в сходство с използваните разпореждания на страните, в които оперира.

Получаването на действен MVP лиценз в Дубай в допълнение затвърждава позицията на Binance като международен водач в региона на криптовалутите , прочут с уговорката си за виновни и съвместими интервенции.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР