Биляниш е само на 20 години, но вече е популярна,

...
Биляниш е само на 20 години, но вече е популярна,
Коментари Харесай

Тийн сензацията Биляниш сподели коя е най-голямата ѝ гордост, но и страхува ли се от трудностите

Биляниш е единствено на 20 години, само че към този момент е известна, обичана и следвана от хиляди младежи. Красавицата от края на 2020 година, се впусна в ново предизвикателство, ставайки фолк певица, само че зад тила си има опит и като актриса. В скорошно телевизионно изявление Биляна Лазарова, както е името на певицата, показа, че е доста горда с разнообразни неща в живота си, само че майчинството е нещото, което я изпълва с истинса обич и ентусиазъм.

" Най-големият ми триумф в живота е моят наследник, Ангел. Лично за мен да станеш майка е най-важната роля и най-хубавия подарък от Бога. Занапред единствената ми задача е синът ми да е благополучен и обезпечен, а аз ще се боря и ще работя в тази посока ", откровена е Биляниш.

Виж още:

Трудностите и за нея са нещо изцяло обикновено, през което минава всеки човек в един или различен миг от живота си. Тя гледа на тях като на нещо градивно, като на предизвикателство, пред което се изправя философски. " Не ме е боязън от компликации, аз съм борбен човек, обичам да се развъртвам, тъй че нямам проблеми с това ", споделя още младата звезда.

Припомняме, че Биляна роди сина си Ангел едвам на 19 година, само че все още се постанова да го отглежда сама. През лятото стана ясно, че тя и бащата на детето ѝ са се разделили. В друго изявление тя описа, че се старае да има постоянни приходи точно поради детето си. Призна, че и родителите ѝ оказват помощ в грижите за дребния Ангел. " Детето те учи, че преди всичко към този момент не си ти. Най-важно е на него да осигуриш комфорт и успокоение и искаш най-хубавото ", показа тя пред " България Днес ".

Виж още:

Биляниш разяснява и раздялата с бащата на детето ѝ, с който даже бяха сгодени. " В медиите и обществените мрежи всичко игрежда доста хубаво и всички са щастливи. В последна сметка се оказа, че не е моят човек. Не се разбирахме. Очаквах детето да го промени и той да порасне дружно смен около бебето, само че не се случи ", изясни тя и добави, че гледните им точки за живота били доста разнообразни. Самата тя не получавала поддръжката, която се чака обичаният човек да ти дава. 

" Това, че съм с него, ме тровеше и не можех да бъда безусловно пълноценна за детето си ", призна още тя. " Детето го виждам аз и моето семейство. Той понякога го вижда, което не ме устройва, само че в никакъв случай няма да отделя детето от татко му по свое предпочитание ", декларира тя. 

Категорична е другояче, че постоянно би избрала живот на сцената, пред подобен отвън прожекторите, тъй като това е обичаното ѝ място. Затова с неспокойствие чака отварянето на клубовете, с цел да се срещне още веднъж с публиката и дружно да се забавляват от сърце.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР