Биляниш е едно от известните ни момичета, които не крият,

...
Биляниш е едно от известните ни момичета, които не крият,
Коментари Харесай

Биляниш с откровения за булимията, мисли ли за второ дете и за един специален мъж в живота ѝ

Биляниш е едно от известните ни девойки, които не крият, че са имали разнообразни здравословни проблеми. Преди време тя разкри, че дълго време се е борила с булимията, а в този момент разкри пред почитателите си в Instagram, че сега се намира в много забавен стадий от живота си. 

Красавицата учи много скъпи неща за себе си и живота си всеки ден и е безапелационна, че доста скоро ще разкрие още детайлности за нейната персонална битка с булимията. " С булимията се боря от две години. Вероятно една от аргументите за отключването ѝ е гибелта на брат ми. Той имаше автоимунно заболяване и бяхме готови за най-лошото, само че сходно нещо постоянно се претърпява трудн ", показа преди време в изявление певицата, само че в този момент се закани да направи нещо по-подробно по тематиката, тъй като получавала доста запитвания.

Виж още: Марешка провокира възторг, появи се с бандитска маска и едвам прикри гърдите си

Биляна отговори и на много други въпроси, само че един от тях се откри много. Планира ли второ дете? Е, явно почитателите са обезпокоени, тъй като това ще значи, че любимката им ще бъде в пауза, само че Биляниш не отговори непосредствено. Ясно е, че сега не е бременна, само че би желала да има второ. " Това са събития в живота, които не ги мислиш. Те са в пространството и идват при теб тогава, когато би трябвало. Ако започнеш да го мислиш, значи не си подготвен ", безапелационна е певицата.

Виж още: Илиян с нови скандални записи! Джулката преоткрива мъжете по света и либидото си

Иначе Биляниш не е от певиците, които се замесват в кавги и драми с сътрудниците си. Тя даже показа, че е доста признателна за другарството си не с един, а с цели двама мъже - Марсо и Мърда от MurdaBoyz, които доста обичала. Двамата повярвали в нея, когато прохождала на сцената и са ѝ помогнали доста, с цел да пробие. По-интересното е, че Биляниш загатна за бъдещо събиране с момчетата, а за какво не и изцяло нов музикален план!? Е, каквото и да следва бъдете сигурни, че ще научите първо от нас.

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР