Биляна Лазарова е една от красивите родни инфлуенсърки, а до

...
Биляна Лазарова е една от красивите родни инфлуенсърки, а до
Коментари Харесай

Биляниш с променено лице? Потребители се усъмниха в пластични операции, нарекоха я "лелка"

Биляна Лазарова е една от красивите родни инфлуенсърки, а до напълно скоро беше и поп-фолк певица. Инфлуенсърката обаче се отхвърли от музиката и счита да се развива в друга посока. Междувременно почитатели на Биляниш видяха, че фотосите ѝ в Instagram наподобяват по-различно.

Не, не става въпрос за Photoshop или някакви филтри, а по-скоро за лицето на младата майка, което изглеждало променено. Потребители се усъмниха, че Биляниш е прибегнала до услугите на еластичен хирург или козметик, тъй като лицето ѝ изглеждало с изменена форма. " Видно е, че си е слагала филъри в скулите, евентуално е правила нещо с брадичката и челюстта ", считат консуматори.

Виж още: " Дано не ѝ направи и на нея деца ": Заляха с хейт новата на Джизъса 

Някои отидоха още по-далеч, наричайки Лазарова " лелка ", а тя е едвам на 22 години. " Биляна от кой момент е станала лелка, доколкото помня е младо момиче? ", написа потребителка, която е очевидно неприятно сюрпризирана от хипотетичните промени във визията на Биляна. 

Виж още: Пореден кифленски гаф: Златка Райкова стана на петна 

Известно е, че Биляниш има промяна на гърдите, която тя не крие. Устните на старлетката също били леко увеличени, считат осведомени с корекциите на родните звезди. 

За момента самата Биляна Лазарова не е коментирала тематиката и има ли в действителност някакви спомагателни процедури. Възможно е объркването да идва от позите на фотосите, от светлината или от новата прическа. В последно време Биляна си е пуснала бретон, който несъмнено трансформира много лицето на човек. 

P.S. Ако желаете да забравите за всичките си проблеми, паники и страдания, то тогава направете като Биляниш - пуснете си бретон. След като извършите това, ще мислите единствено и само за него. Как наподобява, добре ли е, изправен ли е, накъдрен ли е и ще вършиме всичко, което този бретон пожелае.

Виж още: Все по-подозрително: Филип Буков театралничи с роза, той ли ще е Ергенът? Актьорът с забавни намеци 

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР