Биляна Грейвс Бартлет е на 2-годишна възраст, когато е осиновена

...
Биляна Грейвс Бартлет е на 2-годишна възраст, когато е осиновена
Коментари Харесай

Осиновена в САЩ ромка от Видин се върна в България, за да се запознае с биологичните си родители

Биляна Грейвс Бартлет е на 2-годишна възраст, когато е осиновена от американско семейство от дом за деца във Видин.

Ромското момиче през днешния ден е на 27 години и е сбъднало американската фантазия - има 2 деца, любящ брачен партньор с влиятелна специалност и къща като от корица на списание - неща които щяха да наподобяват напълно по различен метода, в случай че беше останала в родната си България.

За историята на живота си споделя самата тя в обществената платформа TikTok. Младата жена снима своето посещаване в България и първата среща с биологичното си семейство и родственици, написа " 24 часа ".

Събитията в живота ѝ са толкоз невероятни, че даже и най-невярващият човек би склонил да признае, че от ориста си няма по какъв начин да избягаш - където и да се родиш.

На 16-годишна възраст се събира с сегашния си брачен партньор - Блейк, който е с 3 години по-голям от нея. Запознават се на среща “на сляпо ” и любовта им пламва незабавно. Двамата се сгодяват и подписват брак в една и съща година, тъй като схващат, че чакат първото си дете.

Биляна ражда на 19-годишна възраст наследник на име Ели Майкъл. Същевременно двамата млади родители учат към момента в лицей и приключват сполучливо, съчетавайки лекциите с грижите за детето. Съпругът ѝ стартира добре платена работа, откакто се дипломира като инженер по механика от Университета на Мемфис.

5 години по-късно - през 2015-а, двамата построяват своята мечтана къща в Милингтън - град в окръг Шелби, Тенеси, част от столичния регион на Мемфис.

Малко откакто се нанасят, животът ѝ сервира още един подарък. Тя схваща, че е още веднъж бременна и през 2021 година се ражда дъщеричката им Емелия Лин. Животът им е низ от щастливи мигове и доста пътешествия. Двамата с Блейк обожават да посещават нови дестинации дружно.

През всички тези години обаче Биляна копнее да срещне биологичното си семейство. Осиновителите ѝ в никакъв случай не са крили от нея същинския ѝ генезис и са ѝ дали опцията да потърси хората, в чието семейство се е родила.

За себе си тя знае само, че е взета от България, както и дома за деца, в който е била оставена. Проучването лишава значително време, до момента в който един ден намира точните имена на своите майка и татко. Тя се свързва с тях и дружно със брачна половинка си идват в България, с цел да се срещнат.

Цялата история в 
               

               

Such a journey! I’m so happy to have found them
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР