Биляна Гавазова е зарязала диетите и доста си угажда, видяха

...
Биляна Гавазова е зарязала диетите и доста си угажда, видяха
Коментари Харесай

Вълчи глад гони Биляна Гавазова: Бременна ли е водещата от Би Ти Ви СНИМКИ

Биляна Гавазова е зарязала диетите и много си угажда, видяха фотографите на „ Ретро “. Преди дни тв водещата, която сега всекидневно е на екран поради дълготрайната отпуска на сътрудника си Антон Хекимян, нямаше самообладание да свърши работа, с цел да отскочи до обичания си хипермаркет.
Прегладнялата журналистка атакува торбичката с ядки още до момента в който обикаляше щандовете в магазина и преди да стигне до касата. Разглеждайки най-различни продукти – от храна, през принадлежности за дома, та чак до алкохол, Гавазова замезваше, хрупайки бадеми в придвижване. Вълчият апетит, който я гонел в последно време, е присъщ за бременните дами, само че фигурата на Биляна към този момент е все по този начин стройна. Журналистката обаче постоянно споделяла пред свои близки в нюзрума, че с мъжа ѝ доста желаят да имат още едно дете. Дали този проект е в ход, към този момент остава загадка.

Облечена в атрактивна къса рокля с настоящия за сезона змийски принт и сандали на висок ток, Гавазова притегли погледите на останалите клиенти в хипермаркета. За да изпълни кошницата си тайно, тв водещата не смъкна слънчевите си очила даже вътре и от самото начало бе със слушалки в ушите, от които евентуално звучаха обичаните ѝ песни. След като купи задоволително хранителни артикули, както и бутилка класно вино, Гавазова се насочи към паркинга на магазина. Тя обаче не отпраши незабавно със симпатичната си дамска тойота, а постоя в нея на отворена врата поради адската горещина. Целта на престоя ѝ беше да си похапне сладко сладолед на съчка. Вече разхладена, тв звездата не продължи с обиколката, а потегли непосредствено към къщи, с цел да си почива и да се готви за идващия ефир.

За цялото лято Гавазова съумяла да почива единствено в границите на една седмица, за разлика от сътрудника си Антон Хекимян, който първо почете родното Черноморие, а сега обикаля средиземноморските курорти. Преди да излезе във почивка, водещият на „ Тази заран “ анонсира, че ще отсъства цели 3 седмици, а вместо с него феновете ще се будят с Биляна. След като се върне обаче, най-вероятно Тони ще върне жеста на колежката си, която също имала проекти за още една отмора с мъжа си и сина си.


Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР