Биляна Гавазова е изхвърчала от сутрешния блок на Би Ти

...
Биляна Гавазова е изхвърчала от сутрешния блок на Би Ти
Коментари Харесай

Спрете безумието със сутрешните блокове!

Биляна Гавазова е изхвърчала от утринния блок на Би Ти Ви след забележка, че се прозява в ефир, стана ясно предходната седмица. Вярно – когато си на екран, в реда на нещата е да се държиш професионално, а прозявките в нито една телевизия не могат да минат за положителни маниери. Кой естествен човек обаче би обвинил някого, че в 6 часа сутринта му се спи? Особено когато става въпрос за жена с 6-годишно дете, което най-вероятно нощем се буди и търси мама.
И още повече – тази жена не е станала от сън в 6 часа, а в по това време към този момент излиза пред камерите, откакто е прегледала всички събития от последните часове, разискала е с продуцентите сюжета на предаването и е предходна през наложителните грим и прическа, които лишават най-малко час? За да стигне в малкия екран в точния момент за всички тези процедури, тя най-вероятно си е навила будилника за три след среднощ . И по какъв начин тогава да не се прозява?



По-важният въпрос тук не е за какво някой наподобява недоспал в ефир, а докога ще продължава безумието със утринните блокове на малките екрани, чиито начални часове от ден на ден клонят към нощните стратегии. Вероятно всички помним годините, когато „ Денят стартира ”-ше в 7 часа – време, в което много хора пускат тв приемниците, с цел да чуят новините преди работа. После обаче някой реши, че доста елементарно ще си вдигне рейтинга, в случай че излезе в ефир малко по-рано от конкуренцията. Конкурентът обаче отвръща на удара, изтегляйки началния си час още малко по-рано. И най-после се стигна до настоящата обстановка, в която „ Тази заран ” на Би Ти Ви и „ Здравей, Бъргария ” на Нова тв потеглят в 6 часа, а в Българска национална телевизия „ Денят стартира ” пет минутки по-рано – още в 5,55, сякаш това има някакво значение.

Колко хора пускат тв приемниците по това време? Едва ли са доста. Кому е нужно да гледа недоспали хора, които изнемогват пред камерите, пробвайки се да наподобяват свежи? Съдържанието на предаванията в този негледаем времеви пояс, също като аудиторията им, е меко казано постно. Леки шегички, другарски раздумки, занимателни клипчета и фотоси на феновете – най-общо казано – заряд. Заради този заряд водещите и екипът заплащат със съня, а оттова – със здравето си. Дали самите те се замислят до какво води систематичното бодърствуване или пиенето на приспивателни, с цел да заспиш привечер, с което да си набавиш нужната отмора до 3 часа през нощта? Ако най-малко се правеше за нещо свястно, евентуално би си коствало напъните. Но да застанеш в директен ефир, с цел да разкажеш какво си прочел в женски уебсайт? Не си заслужава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР