Биляна Дудова все още не може да си обясни защо

...
Биляна Дудова все още не може да си обясни защо
Коментари Харесай

Биляна Дудова: Години наред бях мачкана психически

Биляна Дудова към момента не може да си изясни за какво е оставена отвън националния тим за европейското състезание по битка в случай, че е спазила всички условия

Тя не е измежду селектираните за шампионата другата седмица за сметка на титулярката в кат. до 62 кг Тайбе Юсеин.

"Не мога да си го обясня, защото имаше избрани правила. Тази година съм в нова категория, това не е ново за мен, за четвърти път я променям. Искам да се състезавам в олимпийската категория. Вече имам една победа над Тайбе Юсеин, която е титулярката в тази категория ", сподели Дудова в студиото на "Тази заран " по

Двете трябваше да излязат в директен мач за място в категория до 62 кг, само че той по този начин и не се състоя.

"Тази среща първо беше оповестена да бъде на 8 март, по-късно разбрахме от медиите, че е изменена датата. Имаше избран кантар от 8 часа, нямаше по какъв начин да стартира битката, защото Тайбе Юсеин въобще не се качи на кантара. "

Тя още веднъж съобщи, че селекционерът Петър Касабов лъже. Според него преборването не се е състояло поради отвращение от страна на Дудова.

"Треньорът би трябвало да каже нещо, само че това е цялостна неистина. Трябва по спортсменски метод да си решим борбата сред двете. Това не е последното съревнование. Това не е първата преживелица, години наред бях мачкана душевен. Въпреки всичко продължих да упражнявам, да се боря за моята майка, да спечелвам в нейно име. Петър Касабов не е мой персонален треньор и в един миг се получава наклонност да се обръща повече внимание на неговите състезателки. ", добави международната и европейска шампионка.

Дудова е безапелационна, че няма да се бори за друга страна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР