Биляна Дудова сподели, че не е доволна от третото място

...
Биляна Дудова сподели, че не е доволна от третото място
Коментари Харесай

Не съм доволна, защото исках да стана европейска шампионка за пети път

Биляна Дудова показа, че не е удовлетворена от третото място на европейското състезание в Загреб и огромната й цел е да вземе реванш на международните финали в Белград тази есен. Българката завоюва бронза в категория до 62 кг с победа с 3:2 против туркинята Селви Илясоглу.

" Не съм удовлетворена, тъй като желаех да стана европейска шампионка за пети път. Радвам се, че след вчерашната загуба съумях да се събера и да печеля този бронзов орден за България. Това съревнование е единствено част от пътя към Олимпийските игри. Благодаря на треньорите ми за подготовката, защото не сме спирали от седем месеца ", съобщи четирикратната европейска шампионка пред българските медии.

Дудова загуби на полуфинал от норвежката Грейс Булен, с която към този момент са се срещали няколко пъти и най-вероятно ще бъдат съпернички през задачите си кариери. Българката изоставаше с доста при започване на битката, само че към края събори Булен на тепиха и не й доближиха десетки от секундата за преместване и победа.

" Знам по какъв начин да я победя и къде са й слабите места, само че позволих няколко неточности. По-добре това да се случва тук, в сравнение с международното състезание, което е и подготовка за Олимпийските игри. Следващият път ще взема реванш ", сподели още Дудова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР