Биляна Дудова е на крачка от световния върх, след като

...
Биляна Дудова е на крачка от световния върх, след като
Коментари Харесай

Отлична Биляна Дудова се класира за финал на Световното в Но...

Биляна Дудова е на крачка от международния върх, откакто се класира на край в категория до 59 кг на шампионата на планетата по битка в Норвегия. Така тя на процедура подсигурява орден за България. Четирикратната европейска шампионка ще се бори за златното отличие на следващия ден, четвъртък, след 19 часа българско време.

Дудова е безупречна досега на шампионата в Осло. Тя надви два пъти с по 10:0 в осминафиналите и четвъртфиналите, след което излезе против Сарита Мор (Индия). Българката не остави късмет и на съперничката си в полуфинала, откакто завоюва точка за бездейност в първата част и добави две от хватка във втората. Така Дудова продължава напред с 23:0 механически точки.

На финала българката ще се изправи против Акие Ханай (Япония), която надви с 4:1 против Мая Нелсън (САЩ), която надви с 4:1 против Мая Нелсън (САЩ).

Евелина Николова пък отпадна от шампионата при 57-килограмовите, откакто по-рано през днешния ден отстъпи на японка. Тя се бори на полуфинал против американката Хелън Марулис (САЩ) и загуби с 4:6.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР