Било разпространено съответното съобщение в стила на Дивия Запад на

...
Било разпространено съответното съобщение в стила на Дивия Запад на
Коментари Харесай

В САЩ искат да спрат студа, като заловят Ледената Кралица

Било публикувано съответното известие в стила на Дивия Запад на Facebook страницата на полицейското ръководство, оповестява ТАСС.

По подобен метод правоохранителите решили да предупредят по автентичен и закачлив метод жителите за приближаващите студове.

Съгласно сюжета на кино лентата на Дисни, Елза без да желае обрекла на проклятието на безконечна зима своето кралство.

"Както се вижда от времето, имаме си работа с доста рискова персона. Моля, доближавайте се с изключително внимание към търсеното лице ", се споделя в "заповедта за арест ".

В известието се споделя още, че кралица Елза се търси "жива или мъртва ", като премията за залавянето й е 100 млн. $.

Правоохранителите обяснили по-късно, че взаимствали постера от свои сътрудници от град Харлан (щат Кентъки), които се сблъскали с подобен проблем през 2015 година.

Анимационният филм "Студено сърце " излезе на екран през ноември 2013 година и имаше касови приходи по целия свят в размер на 1,276 милиарда $ при разноски от 150 млн. $.

През 2014 година основателите на кино лентата получиха Оскар на Американската академия за киноизкуство в категорията "Най-добър анимационен филм " и "Най-добра ария ".

Филмът "Студено сърце " се счита за най-касовата лента в историята на международната анимационна кинематография.

Режисьорите му Крис Бак и Дженифър Лий работят над продължение, което се чака да има международна премиера през ноември 2019 година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР