Било каквото било, Меган Маркъл пак е в Кенсингтън. Вечерта

...
Било каквото било, Меган Маркъл пак е в Кенсингтън. Вечерта
Коментари Харесай

Меган Маркъл, както не сме я виждали досега

Било каквото било, Меган Маркъл отново е в Кенсингтън. Вечерта на 20 февруари херцогинята на Съсекс отпътува от Ню Йорк за Лондон с частен аероплан след пет дни в американския град, изпълнени с доста страсти.

Както се очакваше, последният ден от престоя й зад океана бе непокътнат за второ baby shower празненство. Този пък мястото бе хотел The Mark в Махнатън, и по-точно - първокласен пентхаус в него, струващ 75 хиляди $ на нощ . Смята се, че това е най-скъпата хотелска стая, която може да бъде наета в Съединени американски щати.
 Снимка 407910

И това е единствено дребна част от разноските по празненството, което се прави оценка на шестцифрена сума в долари. Кой е платил сметката, можем единствено да допускаме...

Нямаме потребност от догади обаче кой участва на обилното празненство в чест на бъдещата майка. Ако предходният ден видяхме Серина Уилямс да идва на първото празненство, то през вчерашния ден звездата бе Амал Клуни - друга известна другарка на Меган, която евентуално също е пропътувала дистанцията от Англия до Съединени американски щати, с цел да участва на събитието.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от aufeminin (@aufeminin) на Фев 21, 2019 в 12:00 PST

Като огромните отсъстващи означаваме майката на Маркъл - Дория Рагланд , която бе видяна по същото време край дома си в Лос Анджелис, както и Кейт Мидълтън, която избра да бъде на ски почивка със фамилията си, написа Daily Mail.

Няма по какъв начин да не отбележим и една друга детайлност, този път обвързвана с визията на херцогинята на Съсекс. Тя съчета състезателен чеп, горнище и маратонки с елегантно палто, дамска чанта и бейзболна шапка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Meghan Markle (@firstduchessofsussexit) на Фев 20, 2019 в 11:17 PST

Комбинация, която ни наподобява много неприемлива за една херцогиня и сигурно кралицата няма да остане очарована от фотосите на Меган с това облекло.
 Меган Маркъл, Серина Уилямс и една луда нощ в Ню Йорк
Как се забавлява Меган Маркъл в Ню Йорк

Когато херцогинята е без своя принц

Единственият факт, който може да ни накара да й опростим това фешън провинение е, че Маркъл избра този тоалет, с цел да й бъде комфортно по време на дългия полет от Ню Йорк до Лондон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР