BILLA България спечели първо място в наградите за най-добър работодател

...
BILLA България спечели първо място в наградите за най-добър работодател
Коментари Харесай

BILLA България с първо място в конкурса Career Show Awards 2020

BILLA България завоюва първо място в премиите за най-хубав шеф Career Show Awards 2020, в посока „ Ангажираност и нововъведения “. Отличието е в категория „ Стратегия за онбординг “, а името на плана, с който веригата взима присъединяване в състезанието, е „ Твоето бъдеще в BILLA “. Тазгодишното издание на премиите се радва на доста мощен интерес както от представители на сектора, по този начин и от други компании, показани на национално равнище. Общият брой на кандидатурите е 326. 
„ Изключително радостни сме, че дългогодишните практики, които утвърждаваме в BILLA, по въвеждане на новоназначените представители на екипите ни в цялата страна се правят оценка по този начин високо. Ние имаме вяра, че зад качеството, което предоставяме на своите клиенти всеки ден, би трябвало да стоят добре подготвени експерти, които с готовност подхождат към своите ежедневни отговорности. Щастливи сме, че фамилията ни се състои таман от такива хора, “ показа Норберт Мисбрандт, Изпълнителен шеф на BILLA България.
 Billa България чества 20-ти рожден ден и раздава дарове Billa България чества 20-ти рожден ден и раздава дарове
Тази година, цифрата 20 несъмнено е значимо за BILLA България. Веригата, която разполага със 131 магазина в 38 града в страната, празнув...
Сред представителите на журито на Career Show Awards 2020 са основни фигури от Българска стопанска камара, Национална търговско-промишлена палата, Български конгрес на бизнес водачите, Национална бизнес мрежа и Агенция по заетостта. Селектирането на най-отличителните кандидатури се случи в два стадия – оповестяване на финалисти във всяка категория и, близо седмица по-късно – анонсиране на спечелилите.

BILLA България ще вземе присъединяване и в кариерния конгрес Career Show 2020, който ще се организира напълно онлайн в интервала 24-25 ноември. Компанията ще бъде показана от екип експерти от отдел „ Човешки запаси “, който ще даде повече информация за опциите за претовареност и актуалните свободни позиции, оповестени от веригата. Присъствието изисква наложителна предварителна регистрация. Тя е изцяло безвъзмездна и налична на уеб страницата на събитието:.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР