BILLA България се нареди сред най-добрите компании в Европа в

...
BILLA България се нареди сред най-добрите компании в Европа в
Коментари Харесай

BILLA България е сред най-добрите компании в Европа според класацията „Ones to Watch“

BILLA България се подреди измежду най-хубавите компании в Европа в влиятелния лист за високи бизнес резултати „ Ones to Watch “. Класацията е част от състезанието Европейски бизнес награди. Търговската верига е определена с помощта на изключителните си достижения в една от 18-те категории на Европейските бизнес награди, както и за това, че с активността си дава отговор на полезностите на програмата, а точно – нововъведения, триумф и нравственос. Компаниите, отличени в „ Ones to Watch “, са измежду най-вдъхновяващите, сполучливи и динамично разрастващи се в Европа. Пълният лист с всички участници в „ Ones to Watch “ може да бъде открит на www.businessawardseurope.com.

В Европейските бизнес награди BILLA България се включи в категорията „ Социална отговорност и запазване на околната среда “. Търговската верига нееднократно се е отличавала с дълготрайната си и устойчива обществено виновна политика, която е фокусирана върху продуктите, чиновниците, околната среда и обществото като цяло. BILLA България осъществя редица значими планове, посредством които поддържа разнообразни начинания, оказва помощ на хора в потребност и способства за построяването на едно по-добро общество. Благодарение на обществено виновната си политика, компанията бе отличена като „ Национален победител “ в категория „ Социална отговорност и запазване на околната среда “ на Европейските бизнес награди през 2018 година

„ Горди сме да бъдем част от групата на най-хубавите компании в Европа. Отличието „ Ones to Watch “ е следващото самопризнание за отдадеността, мотивацията, ежедневните старания и старанието, с които ние в BILLA България работим. Влагаме доста обич във всяка една от обществено виновните ни начинания и се радваме, че точно те ни носят такива триумфи. За нас постоянно е било и ще бъде приоритет да влагаме в обществото и да опазваме околната среда “, разяснява Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР