BILLA България продължава експанзията, като за един ден откри два

...
BILLA България продължава експанзията, като за един ден откри два
Коментари Харесай

BILLA откри два нови магазина в един ден

BILLA България продължава експанзията, като за един ден откри два магазина и към този момент посреща своите клиенти в 115 супермаркета в 37 града в страната. Новите обекти на комерсиалната верига се намират в Mall of Sofia и в най-големия квартал на Кърджали – „ Възрожденци “. Още с отварянето си двата магазина привлякоха стотици клиенти, които имаха опция да се възползват от редица атрактивни оферти и да си закупят свежи артикули на налични цени.

„ Щастливи сме, че BILLA продължава да се разраства и да доближава до от ден на ден българи. В един и същи ден стъпваме по едно и също време в най-големия квартал на Кърджали и в Mall of Sofia, който е измежду най-атрактивните търговски центрове в столицата. Двата магазина са на извънредно комфортни и отзивчиви местоположения и ще предложат на клиентите добре познатите им висококачествени артикули и безупречно обслужване. Фактът, че всяка седмица над 1 милион българи пазарят при нас и ни гласоподават доверие, ни подтиква да продължим да работим по същия метод и да разширяваме мрежата си “, разяснява Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Супермаркетът в Mall of Sofia е със специфична идея, приспособена към огромен търговски център. Основен акцент са продуктите, приготвени на място, като прясно изцедени фрешове, благоуханен самун, изпечен от сертифицирани BILLA пекари, и апетитни месни и безмесни грил специалитети. Новият магазин разполага с витрини на обслужване с месо и риба, откъдето клиентите могат да избират сред богато многообразие от пресни и висококачествени артикули. Любителите на бирата пък ще имат опция да се освежат с живо питие с неповторим усет. Супермаркетът в Mall of Sofia е четвъртият обект на BILLA в огромен търговски център в столицата. Другите три са в Serdika Center, Park Center и Mega Mall.

Новооткритият магазин в Кърджали се намира на ул. „ Баба Тонка “ 24 и е вторият обект на веригата в града. В него се предлага характерният за BILLA богат подбор с потвърдено качество – постоянно свежи плодове и зеленчуци, отгледани в едни от най-плодородните кътчета на България, прясно месо с обезпечен генезис и млечни артикули по БДС.

Атрактивните промоции на разнообразни групи артикули ще създадат извършването на покупки още по-приятно за жителите на Кърджали. Те ще имат опция да пестят при ежедневните си покупки, изключително в случай че употребяват BILLA карта, която им дава право на отстъпка от цената на над 600 особено подбрани артикули всеки месец.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР