BILLA България продължава да разширява обхвата на своя онлайн магазин

...
BILLA България продължава да разширява обхвата на своя онлайн магазин
Коментари Харесай

Супер новина за всички варненци от Билла, ето каква възможност ви се отваря!

BILLA България продължава да уголемява обсега на своя онлайн магазин в платформата Glovo, като услугата към този момент е налична и във Варна. Всички варненци могат да се възползват от бърза и лесна поръчка и доставка на над 4000 продукта, предлагани в супермаркетите на веригата, без разлика в цените. Онлайн асортиментът на BILLA включва богат избор от свежи плодове и зеленчуци от " BILLA Градини “, печива и тестени произведения от " BILLA Пекарна “, прясно месо и риба, подготвени ястия, питиета, артикули за дома и артикули за домашни любимци.

Поръчката на артикули от онлайн магазина на BILLA става единствено с няколко клика в платформата Glovo или през мобилното приложение на Glovo. След въвеждане на адреса, клиентите би трябвало да отбележат BILLA в секцията " Супермаркет “ и да изберат мечтаните от тях артикули. Доставките се реализират в границите на 45-60 минути, като услугата покрива цялата територия на Варна.

Всеки път, когато поръчват от BILLA онлайн, потребителите могат да се възползват от преимуществата на своята BILLA Card, от регулярните преференциални оферти в седмичната листовка на веригата, както и от лоялната акция " Спестявайте повече с BILLA Card " за трупане на бонус ваучери с всяка покупка.

Сред преимуществата на онлайн магазина на BILLA са селекция на постоянно свежи артикули, елементарно възнаграждение с банкова карта и бърза доставка до всяка точка на града. След като започва доставките в София през предходната година и в Пловдив през февруари тази година, BILLA разраства услугата си и във Варна. Скоро онлайн магазинът на BILLA ще бъде наличен и в Плевен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР