BILLA България предлага специална отстъпка от 10% върху цялата сметка

...
BILLA България предлага специална отстъпка от 10% върху цялата сметка
Коментари Харесай

BILLA предлага 10% отстъпка върху цялата сметка за клиентите на свой обект във Варна, който влиза в реконструкция

BILLA България предлага специфична отстъпка от 10% върху цялата сметка за клиентите на собствен магазин във Варна, който влиза в реорганизация. Отстъпката може да се употребява при извършване на покупки с BILLA Card във всеки различен обект на веригата, до момента в който филиалът на ул. " Кирил и Методий “ №45 е затворен за реставрация от 18 март до 1 май.

Единственото изискване за активиране на отстъпката е клиентите да са създали покупка със своята BILLA Card в магазина на ул. " Кирил и Методий “ №45 в интервала сред 29 февруари и 17 март. Отстъпката* се дава автоматизирано и се ползва върху цената на всяка обособена сметка при последващи пазарувания с BILLA Card в различен обект на BILLA от 18 март до 1 май.

Обновеният магазин на ул. " Кирил и Методий “ №45 във Варна ще отвори порти с съвременна и приветлива комерсиална зала и повече улеснения за клиентите, измежду които експресни каси на самообслужване. С цел по-добра успеваемост и минимално негативно влияние върху природата, обектът е оборудван с цифрови етикети, енергоефективни хладилни съоръжения и LED осветяване.

*Отстъпката не се ползва за артикули от седмичните акции (червени цени), продукти с етикет " Сега в BILLA “, предложения с BILLA Card, лоялни стратегии, тютюневи произведения, високоалкохолни питиета, храна за кърмачета, както и за други артикули с понижени цени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР