BILLA България официално отвори първия си магазин в Костинброд и

...
BILLA България официално отвори първия си магазин в Костинброд и
Коментари Харесай

Първият магазин на BILLA в Костинброд отвори врати

BILLA България публично отвори първия си магазин в Костинброд и към този момент участва в 38 града в страната. Супермаркетът бе открит с тържествена гала, която притегли стотици поданици на Костинброд. Лентата на новия магазин бе публично прерязана от Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Трайко Младенов, кмет на Община Костинброд, Атанас Тенев, ръководител на Общински съвет – Костинброд, и Марио Захаринов, представител на вложителите на BILLA Park.

Обектът се намира в новия съвременен търговски комплекс на Костинброд – BILLA Park, разпрострян се на повърхност от над 10 000 кв.м. Центърът е ситуиран на извънредно отзивчиво и комфортно място – на основната пътна артерия улица „ Славянска “ 34. BILLA Park ще обезпечи на клиентите елементарен достъп до многообразие от артикули и услуги.

Един от най-големите обекти в комплекса е магазинът на BILLA, който е 121-вият за комерсиалната верига в страната. Супермаркетът ще предложи на жителите на Костинброд многообразие от качествени артикули. Клиентите ще могат да се насладят и на апетитни месни и безмесни грил специалитети, прясно изцедени сокове и жива бира с неповторим усет. Обектът разполага и с комфортен и комфортен ъгъл за хранене.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР