БИЛИНС, Монт. (AP) — Животновъд от Монтана е използвал незаконно

...
БИЛИНС, Монт. (AP) — Животновъд от Монтана е използвал незаконно
Коментари Харесай

Мъж от Монтана е използвал животинска тъкан и тестиси, за да развъжда „гигантски“ овце за продажба на ловни резервати

БИЛИНС, Монт. (AP) — Животновъд от Монтана е употребявал нелегално тъкани и тестиси от диви овце, убити от ловци в Централна Азия и Съединени американски щати, с цел да развъжда „ великански “ хибриди за продажба на частни ловни резервати в Тексас, съгласно правосъдни документи и федерални прокурори.

Артър „ Джак “ Шубарт, на 80 години, от Вон, Монтана, се призна за отговорен по обвинявания за трафик на диви животни и скрит план за трафик на диви животни по време на явяване във вторник пред федерален арбитър в Мисула. Всяко обвиняване носи оптимално наказване от пет години затвор и санкция от 250 000 $.

От 2013 година Шубарт заговорничи с минимум петима други души в „ десетилетни старания за основаване на великански хибриди на овце “, които биха получили по-високи цени от ловните резервати, които разрешават на хората да убиват пленени трофейни дивечови животни против възнаграждение, споделиха прокурорите.

Шубарт е употребявал плът, получена от ловджия, който е умъртвил овца в Къргистан, принадлежаща към най-едрия тип в света животн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР