Били Вагнер е чул всички анекдотични доказателства, че е в

...
Били Вагнер е чул всички анекдотични доказателства, че е в
Коментари Харесай

Били Вагнер за агонията на „27 гласа“ и „достоверността“ зад неговия натиск в Залата на славата

Били Вагнер е чул всички анекдотични доказателства, че е в добра форма, с цел да получи поканата за Купърстаун идващия месец и даже може да ви каже тъкмо какъв брой гласа би трябвало да завоюва.

Но до момента в който някогашният Mets closer не получи това телефонно позвъняване на 24 януари от Джак О'Конъл, секретар/ковчежник на Асоциацията на бейзболните писатели на Америка, който всяка година уведомява новата Зала на славата, той чака да остане нервозен.

Първо, числата: Вагнер получи 68,1 % от гласовете предходната зима в осмата си година на гласоподаване. Магическото число е 75 % - и Вагнер има тази и идната година (ако е необходимо) да доближи този предел, преди да изтече правото му на гласоподаване за BBWAA.

„ Това е на 27 гласа “, сподели Вагнер пред Post Sports+ тази седмица. „ Всички по света ми споделиха, че всеки, който се приближи толкоз близо, влиза. Това е изнервящо. Вълнуващо е. Това е всичко, което желаете. Започвате ли да мислите за речта в Залата на славата? по какъв начин реагираш Чувств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР