Били Унищожителя“ Бретъртън се засилва, за да даде съвет на

...
Били Унищожителя“ Бретъртън се засилва, за да даде съвет на
Коментари Харесай

Били „Унищожителя“ разкрива как да се отървете от плъховете, измъчващи Ню Орлиънс

Били „ Унищожителя “ Бретъртън се ускорява, с цел да даде съвет на чиновниците в Ню Орлиънс, след като плъхове нахлуха в стаята за доказателства на полицейското ръководство и наподобява получиха доста на марихуана.

„ Необходими са три неща за сполучливото заразяване с плъхове, с цел да излезете отвън надзор: това е храна, леговище и вода “, сподели Бретъртън пред „ The Ingraham Angle “ в четвъртък.

„ Ако имате trifecta, ще бъде извънредно мъчно да се отървете от тях. Освен това плъховете могат да се развъждат в доста случаи по-бързо, в сравнение с унищожителят може да убие и да ги хване в капан и да ги измъкне оттова, тъй че вие ​​губите борбата всеки ден.

Плъховете, които могат да провалят правосъдни каузи, като ядат доказателства, могат да бъдат унищожени благодарение на цинков фосфид, посъветва риалити звездата и механик за битка с вредителите.

„ Те ще би трябвало да затворят полицейския сектор за ден или два и когато изхвърлят този цинков фосфид, подсигурявам ви – всеки плъх ще почине “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР