Били слаби институциите?! Ами сегашните институции са назначени от ПП,

...
Били слаби институциите?! Ами сегашните институции са назначени от ПП,
Коментари Харесай

Борисов за управлението на ГЕРБ: Винаги е имало пари

Били слаби институциите?! Ами сегашните институции са назначени от Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия, да не пропуснем и Има Такъв Народ. Последните, две години говореха доста дивотии. Като видяха за какви крадци става дума, тогава чак потеглиха да излизат от обединението. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в град Търговище. 

Цените ги виждате. За една седмица се трансформират цифрите нагоре. Можем ли да оправим ситуацията? Трудна работа. Като дойдохме 2009 година, бе международната финансова рецесия, само че ГЕРБ бе крепък и измъкнахме страната от рецесиите, посочи Борисов.

2013 година пък Орешарски докара до банкрут на КТБ и неплащане на силата на американските централи, бяхме наказани от арбитража в Париж от руснаците. Но ГЕРБ бе крепък, най-после за година излязохме на чисто. През това време сваляхме и дълга, и бяхме първенци в Европа за най-нисък дълг. Винаги е имало пари, съобщи той.

Магистралата щеше да ви е подминала към този момент и да е към Велико Търново. Това са 2 години застой като се изключи държавния дълг, който пораства нагоре, посочи Борисов.

Като ви приказвам, наподобява, че ви се карам, а вие сте минимум отговорни. Само че теглите, еднообразно зле сте колкото и гласоподавателите на Промяната, добави той.

Ако на 2-ри останат тези, 36 милиарда дълг, ще станат 50 милиарда. И тук дребните да знаят, че тези пари ще ги връщат и те. Имаме доста счупено нещо, наречено страна, безапелационен бе Борисов.

Вчера оповестиха бедствено състояние поради мигрантите. Питайте вашите съседи за какво при Бойко нямаше такова, а в този момент има? Защо неговите министри се оправиха, а тези - не? Единственото име, който има в смяната Бойко Рашков, непременно би трябвало да е шеф. Няма други диспути за газ и така нататък, сподели още той. 

Прав е Христо Иванов като каже, че към този момент не са 1.20 лева, а са 90 ст., посочи водачът на ГЕРБ.

За миграцията подсигурявам, че с президента Ердоган доста бързо след 2-ри октомври ще решим казуса. На горивата цените ще тръгнат надолу, с газа също. Аз имам решение. Това съм го правил 12 година Не говоря така-така както тях. Обещават всичко и пращат даже македонци на първия галактически полет, съобщи Борисов.

За наслада и в Брюксел са хората, които са ни другари, във Вашингтон - също, Турция и Гърция..., съобщи водачът на ГЕРБ.

Агресията на Путин е забележима. Това ще завърши, съветският народ ни е другар, само че това, което той прави, е отвън естественото. Ядрени закани и шантаж. А нуклеарната централа е доста близко. С Чернобил един път сме яли попарата. Още сме преди всичко по онкозаболявания. Подобна повреда завършва туризъм, земеделие и отглеждане на животни, сподели той.

Не може 5-та и 6-та партия да излъчват вицепремиери и да кажат `народът ни избра да ръководим`. Много са нещата, които мога да приказвам, само че всичко ще ви тревожи. Всеки върви до магазин, бензиностанция, заплаща сметки и знае защо става дума, добави Борисов.

Ето я и инфлацията - 0.6% при нас, в този момент мина 20%. Актуализирайте ни флашката, тъй като една седмица обикаляме с една флашка, то за това време инфлацията е пораснала още, сподели още той.

Ако някой е бил непосредствен до нас са били " Да, България " и Промяната. Били са ми министри. Откъде тази завист? Колко добре би било един здрав дясно-центристки блок да изведе страната от рецесията. Кирил Петков изяснява на място, че съм срещу Северна Македония. А аз от Банкя приказвам по телефона с Урсула фон дер Лайен, че не е правилно. Те, европейските водачи, на мене ми се обаждат ", сподели Борисов.

" Само огромна разлика може да ни даде морално стимулирано възприятие пред народа и да кажем: " Да, би трябвало да се заемем ". Айде отивайте да берете гроздето. Желая ви да сте живи и здрави и " Хемус " ще я има, тъй като тя за Търговище е като пълноводна река ", добави водачът на ГЕРБ, представен от " Труд ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР